// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Somfy Zonwering

Somfy zonwering: bestuur uw zonwering met één app

Met Somfy zonwering maakt u van uw woning “het huis van de toekomst”. Hiermee heeft u namelijk altijd een slimme afstandsbediening waarmee u uw zonwering kunt besturen. Alles is op afstand te bedienen, wat een aangenaam en zorgeloos gevoel creëert. Lees hier alles over de voordelen van Somfy zonwering en hoe u deze eenvoudig aanschaft bij Zwamon.

somfy zonwering villa
Meer informatie? Neem contact op!

Elektrische zonwering van Somfy

Somfy staat voor veiligheid, comfort en eenvoud. Al meer dan 50 jaar levert het merk betrouwbare en duurzame oplossingen voor een aangenamer leven. De collectie elektrische bediening bestaat uit diverse oplossingen voor binnen- en buitenzonwering. Somfy zonwering wordt veel afgenomen in de collectie buitenzonwering van Zwamon. Wij zijn dan ook niet voor niets een bekende Somfy dealer.

Wist u bovendien dat:

  • U alle Somfy-producten met elkaar kunt combineren?
  • Somfy in maar liefst 58 landen actief is?
  • Het doel van Somfy is om hun producten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken?

Wilt u uw zonwering elektrisch laten uitvoeren? Dan zorgen wij ervoor dat deze van een Somfy-motor wordt voorzien, zodat u een echte Somfy zonwering in huis heeft. Hoe u uw deze wilt bedienen, laten wij aan u over. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Somfy zonwering: slechts één app nodig

Somfy Connexoon is de app voor het centraal bedienen van uw elektrische Somfy zonwering met uw smartphone of tablet. En als toevoeging op uw elektrische zonnescherm kunt u deze ook voorzien van een temperatuursensor, zon- en windautomaat en een lichtregelaar. Kortweg is Somfy zonwering:

  • Eenvoudig. Bedien uw zonwering zoals u wilt met uw mobiele telefoon. Het maakt niet uit waar u bent.
  • Slim. Uw zonwering maakt u intelligent met sensoren. Zo kan deze zelf reageren op licht en de temperatuursituatie.
  • Ideaal als u van huis bent. Met één druk op de knop controleert u of de zonwering nog uit staat. Bent u van huis en ziet dat de zonwering nog uit staat, dan klapt u deze op afstand eenvoudig naar binnen.

somfy zonwering zonnige dag
Meer informatie? Neem contact op!

Somfy zonwering monteren

Wilt u uw Somfy zonwering laten monteren of gaat u het zelf doen? Waar u ook voor kiest, bij Zwamon bieden wij u hulp bij beide opties. Gaat u de zonwering zelf monteren, dan ontvangt u van ons een montagehandleiding.

Kiest u ervoor om uw Somfy zonwering te laten monteren, dan brengen wij u in contact met een van de montagebedrijven waarmee we samenwerken in uw buurt. Indien nodig komt de monteur dan van te voren inmeten zodat hij daarna uw zonwering kan monteren.

Nog meer buitenzonwering bij Zwamon

Naast onze Somfy zonwering hebben wij in ons assortiment ook screens, buiten jaloezieën, markiezen, horren en rolluiken. Deze kunt u komen bezichtigen in onze showroom.

Veel informatie zoals montage en onderhoud zonwering vindt u ook op onze website.

Meer informatie over Somfy zonwering

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Somfy zonwering, een elektrisch zonnescherm, andere buitenzonwering, terrasoverkappingen of bijvoorbeeld lamellen overkappingen?

Stap dan gerust binnen in onze showroom in Nieuwerkerk a/d IJssel. Of stel uw vraag via het contactformulier, bel ons op 0180 - 39 93 23 of stuur een mail naar info@zwamon.nl.

Contact

Lees meer over onze andere merken

Scroll naar boven