Beste klant! Onze showroom is nog gewoon geopend en houden ons hierbij strikt aan de regels die ons worden voorgehouden. Ook werken wij wat betreft de productie, installatie en het inmeten door tot nader order.

Vanwege de Corona, zijn onze levertijden langer dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.
Hartelijke groet, team Zwamon!

Beweegbare overkappingen

Veel mensen houden ervan om buiten te leven. Buiten eten, drinken, loungen of een feestje geven. Wanneer de zon schijnt is dit heerlijk maar dan willen we ook weleens beschut zitten. Een beweegbare overkapping biedt dan uitkomst. Met een beweegbare terrasoverkapping creëert u een flexibele buitenruimte waar u optimaal van kunt genieten. Ook als het qua weer wat minder mooi is.

Een beweegbare overkapping biedt:

  • bescherming tegen uv-stralen
  • bescherming tegen regen
  • extra buitenruimte
  • een sfeervolle uitstraling

Een beweegbare overkapping geschikt voor u?

Als particulier kunt u bij ons terecht voor een beweegbare overkapping maar de overkappingen zijn ook uitermate geschikt voor horecagelegenheden. Omdat niet iedere tuin of buitenruimte hetzelfde is leveren wij compleet maatwerk. Afhankelijk van de grote van het terras wordt gekeken naar de mogelijkheden. Uiteraard houden wij hierbij ook rekening met uw wensen zoals materiaal en uitstraling.

Informatie over beweegbare overkappingen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een beweegbare overkapping in uw tuin of op uw terras? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U bent uiterarard ook van harte welkom in onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Contact
Scroll naar boven