// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Waterdichte uitschuifbare terrasoverkapping

Langer buiten blijven zitten tijdens de koude maanden en een heerlijke schaduwplek in de zomer. Dat kan een waterdichte uitschuifbare terrasoverkapping u bieden.

Een mooi voorbeeld van een waterdichte terrasoverkapping is de Harold Versuz. Onder deze uitschuifbare terrasoverkapping kunt u langer genieten van uw tuin, terras of zwembad. In de zomer biedt de terrasoverkapping u bescherming tegen de felle zon overdag, maar beschermt u ook tegen een eventuele regenbui. Onder de terrasoverkapping zit u helemaal droog door het waterdichte design. Zelf in de wintermaanden zit u comfortabel onder de terrasoverkapping, bijvoorbeeld tijdens een winterbarbecue.

Geef een luxe design uitstraling aan uw buitenruimte. Afhankelijk van uw eisen kunt u de waterdichte terrasoverkapping personaliseren, zoals bijvoorbeeld met LED verlichting.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een waterdichte uitschuifbare terrasoverkapping? We adviseren u graag over de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom.

Contact
Scroll naar boven