// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Lamellen overkapping - vast aan huis of vrijstaand in de tuin?

Wilt u optimaal genieten van de zon en van uw tuin? Dan is een lamellen overkapping over uw terras een uitkomst. 

Met de lamellen kunt u zonlicht en warmte reguleren. Tijdens warme dagen kan oververhitting voorkomen worden door de lamellen licht te kantelen. De lucht kan daardoor goed blijven circuleren. In de winter kan juist gekozen worden voor een stand van de lamellen die het meeste zonlicht en warmte doorlaat. Hiermee kan energie bespaard worden. 

Een lamellen overkapping geeft een luxe en stijlvolle uitstraling aan uw huis en tuin. Door het toevoegen van accessoires zoals LED licht en zijwanden kunt u nog meer genieten van het buitenleven.

Overweegt u om een lamellen overkapping te laten plaatsen? Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom.

Contact
lamellen-overkapping-1.jpg
lamellen-overkapping-2.jpg
lamellen-overkapping-3.jpg

Lamellen overkapping op het terras

Met een lamellen overkapping direct aansluitend aan uw woonhuis of kantoor heeft u de beschikking over een luxe terras. Dit terras is in de zomer veel langer te gebruiken, omdat een overkapping met lamellen de felle stralen en warmte tegenhoudt. Uw gezin of uw personeel kan buiten heerlijk genieten van de schaduw en frisse lucht. Niemand hoeft de hele dag in die vervelende airconditioning te blijven zitten met een lamellen overkapping. Want airco is voor even wel fijn, maar niet voor uren achter elkaar. Voor montage en onderhoud van uw overkapping kunt u terecht bij Zwamon, de dealer in professionele zonweringen.

Lamellen overkapping in de tuin

Een grote tuin of een kleine tuin; elke tuin ziet er fraaier uit met een lamellen overkapping. Plaats de overkapping bij de vijver, uit de wind voor de berging of naast de plek waar in de zomermaanden het zwembad wordt opgezet. Op deze manier heeft u altijd schaduw waar het nodig is. Uit de zon opdrogen is voor de huid veel beter na in het water te hebben gesparteld. En bij de vijver dineren vanonder de overkapping voegt net even wat extra sfeer toe. U kunt zelfs lichtpunten in de overkapping laten monteren.

Kenmerken lamellen overkappingen

Wanneer een overkapping lamellen heeft in plaats van doek, is de totale constructie steviger en veel beter bestand tegen weersinvloeden. Ondanks de steeds warmere zomers in Nederland, komen stormen in het voorjaar en in de herfst ook steeds vaker voor. Een lamellen overkapping bergt u aan het eind van de zomer niet op. Deze staat permanent op uw terrein om wanneer het ook maar kan van te genieten. Daarom is het goed te weten dat er verschillende soorten lamellen overkappingen zijn.

Overkapping lamellen – kiezen is niet altijd eenvoudig!

Een van de meest populaire merken is Renson. Dit merk heeft een aantal verschillende producten gelanceerd, waaronder de Camargue en de Aero. Beiden zijn ook in een Skye versie verkrijgbaar. De overeenkomst tussen de Skye versie en de gewone Camargue of Aero is het roteerbare lamellendak. Het grootste verschil bij Skye is dat de lamellen open te schuiven zijn. Vindt u het lastig om bij overkappingen lamellen te kiezen? Weet u niet of u de lamellen alleen wilt kunnen draaien of ook open wilt kunnen schuiven?

Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u onze showroom op afspraak bezoeken. Wij hebben natuurlijk niet alle kleuren lamellen overkappingen staan, maar kunnen u samen met een kleurengids wel verder helpen om alle kleuren te verkennen. Bij de opties kunt u bijvoorbeeld nog nadenken over verlichting en zijwanden (screen of glas). Sommige opties kunnen alleen bij de fabricage gekozen worden; anderen zijn ook na plaatsing nog toe te voegen. Vraag meer informatie aan het team van Zwamon.

Lamellen overkapping samenstellen

Een lamellen overkapping bestellen doet u niet elk jaar. Door de bijzondere sterke en weerbestendige laklaag heeft u vele jaren plezier van de overkapping. De gedegen constructie en installatie zijn echter nog belangrijker dan de lak of kleur die u selecteert. Een goede montage van de lamellen overkapping is dan ook onontbeerlijk. En dat is exact waarom u voor Zwamon professional in zonweringen en montagewerken kiest.
Onze medewerkers zijn niet alleen specialist in het stevig plaatsen van de overkappingstructuur, maar komen ook graag het onderhoud en eventuele reparaties bij u verzorgen. Zo zorgen we samen voor langdurig plezier van uw lamellen overkapping.

Contact

Scroll naar boven