// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Stobag

Stobag – een kwaliteitsmerk met ongekende mogelijkheden

Bij Zwamon werken we met verschillende fabrikanten van zonweringsproducten samen. Het geeft ons de mogelijkheid om op basis van uw wensen steeds de beste zonweringsoplossing voor uw situatie te bieden. Die oplossing vinden we met regelmaat bij Stobag. Stobag is een toonaangevende Zwitserse fabrikant van zonweringsproducten. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor esthetiek en functionaliteit.

stobag bovenkant
Meer informatie? Neem contact op!

Stobag blinkt uit in maatwerk

Stobag begrijpt hoe belangrijk het is dat uw zonwering mooi aansluit op de architectuur van uw woning en de stijl van uw terras. Het merk biedt dan ook een heel scala aan soorten, kleuren en vormen zonwering. Nagenoeg alles is mogelijk om de zonwering perfect op uw situatie en wensen te laten aansluiten. Een Stobag zonweringsoplossing vormt zo een echte meerwaarde voor uw huis en tuin.

Stobag is bijzonder innovatief

Naast dat uw zonwering mooi moet ogen, is het bovendien belangrijk dat deze goed functioneert. Ook daarin loopt Stobag graag voorop. Het merk blijft continu innoveren om de functionaliteit van zijn producten te verbeteren. Dat doet het al sinds de oprichting in 1964. In de loop der jaren ontwikkelde Stobag onder meer een eigen rolluikaandrijving en een revolutionaire telescooparmtechnologie. Ook de Tendabox, een zwenkbaar cassettescherm, en de Targa-Plus, een overhangende verandazonwering, komen van de hand van Stobag.

Garant voor een lange levensduur

Doordat Stobag hoogwaardige materialen gebruikt bij de fabricage van zijn zonweringsoplossingen, zijn deze niet alleen stevig en mooi, maar gaan ze ook nog eens bijzonder lang mee. Dit beweren we niet alleen, dit blijkt ook uit diverse testrapporten en keurmerken. Met Stobag weet u dus zeker dat u jarenlang van uw zonwering kunt genieten.

Bij Stobag geniet ook het milieu mee

Bij Stobag geniet niet alleen u op de lange termijn van uw zonweringsoplossing, ook het milieu geniet mee. Bij Stobag wordt er namelijk veel aandacht besteed aan een ecologisch verantwoord productieproces. Wel zo’n fijne gedachte.

stobag onderkant
Meer informatie? Neem contact op!

Uw Stobag zonwering

Het assortiment van Stobag zonweringsproducten is heel breed. Waar u uw zonwering ook voor wilt gebruiken, Stobag biedt de perfecte oplossing.

Stobag zonwering voor een fijn binnenklimaat

Wanneer u zonwering wilt inzetten om een fijn binnenklimaat in uw huis te creëren, biedt Stobag diverse oplossingen om het licht en de temperatuur in huis te reguleren. Zo zijn er de screens en rolluiken die vlak langs de buitenkant van het raam lopen. Wilt u uw zonwering iets diagonaal van het raam laten weglopen, dan heeft Stobag mooie uitvalschermen. En wilt u zowel binnen als buiten van uw zonwering kunnen genieten, dan zijn de uitschuifbare schermen van Stobag de beste oplossing.

Stobag zonwering voor op uw balkon of terras

Wanneer u vooral op zoek bent naar zonwering voor op uw balkon of terras, dan bieden de open zonneschermen en cassetteschermen uitkomst, eventueel in combinatie met zijdelingse zonweringen tegen wind en inkijk. Vrijstaande zonweringen en pergola’s heeft Stobag ook. Ideaal wanneer uw terras een eindje van uw gevel vandaan ligt.

Stobag veranda zonwering

De gulden middenweg om van het binnen-buitenleven te genieten is de veranda. Echter, tijdens de warme zomermaanden kan het in uw veranda soms wat te warm worden. Niet met de speciale zonwering voor veranda’s van Stobag. Daarmee geniet u tijdens alle seizoenen optimaal van uw veranda.

Bent u benieuwd of Stobag het juiste merk is voor u? Neem contact op met Zwamon of bezoek onze showroom. Onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Contact

Lees meer over onze andere merken

Scroll naar boven