// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Harol Zonwering

Harol zonwering voor schaduw aan huis

Zonwering aan uw huis is geen overbodige luxe. Door klimaatveranderingen is het nu meer nodig dan ooit. Het merk Harol is specialist in rolluiken en buitenzonwering. Voor iedere situatie bestaat er een kwalitatieve Harol oplossing. Daarom bieden wij bij Zwamon genoeg mogelijkheden voor Harol zonwering en Harol zonneschermen.

harol zonwering
Meer informatie? Neem contact op!

Harol zonneschermen - De collecties

Alle Harol zonwering zoals zonneschermen van Zwamon zijn bestand tegen windweerstandsklasse 2 (windkracht 5) en dankzij het invisibly wired profiel zijn de kabels uit verzinkt staal netjes weggewerkt in de armen. De nieuwe generatie van Harol zonneschermen bestaan uit drie verschillende collecties:

  • Minimal
  • Elegant
  • Curved

Binnen deze collecties heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen.

Harol zonwering voor het comfort van de schaduw

Als de zon schijnt in Nederland, is dat natuurlijk altijd fijn. Maar soms wilt u ook even rustig kunnen genieten in de schaduw. Zonwering lijkt zo simpel, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Hoe ver wilt u bijvoorbeeld overkappen? Hoeveel ruimte is er? En wat is er mogelijk met de vorm van uw muur?

Voor Harol zonneschermen heeft u de keuze uit knikarmschermen, screens, buitenjaloezieën, uitvalschermen en zijdelingse wind- en zonneschermen. Bij Zwamon kijken wij graag met u mee welke overkapping het beste past bij uw woning en wensen. Wij zijn dan ook niet voor niets de Harol specialist van Zuid-Holland!

Harol zonneschermen - Een aantal voorbeelden

Uit de verschillende collecties van Harol zonwering zoals zonneschermen heeft u de keuze uit diverse modellen. Wij zetten er een aantal voor u op een rij.

Tucan

Wilt u lang buiten kunnen zitten? Dan is dit klassieke zonnescherm met geïntegreerde ledverlichting in de armen geschikt voor u. De rechthoekige kast hangt in beugels tegen de gevel. Vanwege de halfopen kast is dit scherm ook prima te monteren onder een balkon.

BX 270

De BX 270 is een goede keuze uit de Harol zonneschermen als u het zonnescherm perfect wilt laten integreren aan de gevel. Dit zonnescherm heeft een innovatieve constructie met brede muurconsoles en kan hierdoor op bijna elke ondergrond gemonteerd worden. Bovendien zorgt het gesloten cassettesysteem ervoor dat het doek van het zonnescherm beschermd is tegen vuil en extreme weersomstandigheden. Overigens is de BX 270 ook beschikbaar met LED-verlichting.

harol zonwering
Meer informatie? Neem contact op!

PR 230

De PR Harol zonneschermen zijn gemaakt van roestvrij staal en aluminium. Daardoor is deze Harol zonwering ideaal voor brede terrassen, want de PR-reeks kan tot 7 meter breed en in twee delen zelfs tot 12 meter breed. Wilt u extra bescherming tegen laagstaande zon, bestel dan de variovolant er als optie bij. En wilt u het doek maximaal beschermen tegen weer en wind, kies dan de PR 230 met gesloten kast.

LX 530

De LX 530 is de meest luxe variant uit het aanbod van Harol zonneschermen. Dit zonnescherm is het paradepaardje van Harol en heeft een maximale breedte van 12 meter. U heeft ook de optie tot geïntegreerde LED-verlichting of geïntegreerde LED-verlichting met dimmer.

TC 110

Zoekt u wat compacters in het aanbod van Harol zonwering, dan is de TC 110 wellicht iets voor u. De TDC-serie valt namelijk op door haar esthetische en compacte ontwerp. De maximale breedte bedraagt 5,5 meter. U bepaalt zelf of u meer of minder schaduw op uw terras wilt door zelf de helling van het zonnescherm aan te passen. Daarnaast heeft u de keuze uit een open kast, half open kast of gesloten kast.

Harol zonwering: contact en meer informatie

Wilt u meer informatie over de Harol zonwering en Harol zonneschermen die wij aanbieden of andere binnenzonwering? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Contact

Scroll naar boven