// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Somfy dealer

Bij Zwamon vindt u diverse elektrische gordijnen en andere zonwering van het merk Somfy. Dat is echter nog niet alles, wij zijn namelijk dé Somfy specialist in de regio van Rotterdam!

Wij bieden verschillende elektrische rolluiken, jaloezieën, overkappingen en screens aan van absolute topkwaliteit. Deze producten zijn geschikt voor elke woning en zullen een behoorlijke bijdrage leveren aan uw comfort. Somfy heeft zich namelijk gespecialiseerd in op afstand bestuurbare raamproducten en -accessoires, ze zijn daardoor uiterst gemakkelijk te bedienen via de afstandbediening, maar ook via uw tablet of smartphone. U kunt zo alle producten vanaf elke positie in uw huis bedienen!

Waarom kiest u voor onze Somfy producten?

  • Met de gemotoriseerde producten van Somfy voegt u slimme innovatie toe aan uw huis. Doormiddel van de afstandsbediening krijgt u volledige controle over uw woning.
  • De radiotechnologie is uiterst betrouwbaar en maakt deze producten tot de veiligste in hun soort.
  • Deze producten zijn bijzonder eenvoudig te besturen door slechts een enkele druk op de knop van uw afstandsbediening.
  • Alle producten voldoen aan strenge veiligheidseisen, zo garanderen wij u topkwaliteit.

Wat maakt Zwamon dé Somfy dealer?

Als geregistreerde Somfy dealer en expert, kan Zwamon al uw producten laten installeren. Onze monteurs zijn ware vakmensen en wij kunnen u altijd adviseren over de Somfy producten. Dit maakt ons dé Somfy dealer in Zuid-Holland!

Wilt u meer weten over de producten van Somfy? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts zijn altijd bereid om u advies te geven.

Meer informatie?

Meer weten over de producten van Somfy? Breng dan snel een bezoek aan de website.

Ga naar de website

Scroll naar boven