Home ›› Markilux

Markilux zonwering

Zonwering is tegenwoordig meer dan alleen bescherming tegen de zon. Voor het bezorgen van een aangenaam buitenleven maakt Markilux gebruik van kwaliteit, innovatie en design. Het Duitse merk is naar eigen zeggen het beste onder de zon en creëert de mooiste schaduw ter wereld. De Markilux zonwering biedt beschutting tegen de zon en zorgt tevens voor een behaaglijk gevoel, ook wanneer de zon al onder is. Zwamon Zonwering is officieel Markilux vakpartner.

Kwaliteit, innovatie en design; dat is Markilux. Het assortiment van Markilux zonwering bestaat uit onder meer zonneschermen, terrasoverkappingen en pergola’s. Het Duitse merk streeft ernaar om hun zonweringen steeds comfortabeler, duurzamer en windbestendiger te maken. Met de nieuwste technologie wordt het kleinste detail aangepast om tot het beste resultaat te komen. Het design is altijd uniek en stijlvol.

markilux zonnige dag
Meer informatie? Neem contact op!

Markilux

De zonwering van Markilux kunt u zo uniek maken als u zelf wilt. Bij Zwamon Zonwering heeft u de keuze uit meer dan 45 modellen en talloze dessins voor het zonnedoek. Met opties voor verlichting, verwarming en bediending stelt u de Markilux zonwering samen die op uw wensen aansluit.

Schermdoek in meer dan 250 dessins

De zonneschermen van Markilux zijn allemaal voorzien van een originieel schermdoek. De kleurnuances, patronen en structuren zorgen voor een speciaal effect, afhankelijk van helderheid en kleur. De hoogwaardige doeken van de Markilux zonwering zijn bestand tegen regen, licht en zowel hoge als lage temperaturen. Deze kwaliteiten zorgen voor een lange levensduur. U heeft keuze uit meer dan 250 dessins. Er zit altijd wel iets van uw smaak tussen.

Markilux dealer

Zwamon Zonwering is officieel dealer van Markilux zonwering. Daarom kunnen wij u voorzien van een goed advies voor de beste Markilux oplossing als bescherming tegen de zon. Graag kijken wij samen met u naar de opties voor zonweringen en overkappingen. Kom langs in onze showroom voor vrijblijvend advies. Onze producten zijn eenvoudig te bedienen, zowel handmatig als elektrisch. Creëer uw persoonlijke sfeer, vanuit uw ligstoel of wanneer u bijna thuis bent, heel eenvoudig per smartphone of tablet. Optioneel zorgen zon-, wind- en regensensoren voor intelligente aansturing van uw designscherm.

De Markilux pergola is een buitengewone terrasoverkapping. Deze pergola is in verschillende modellen leverbaar, met diverse opties. Zo kunt u kiezen uit allerlei soorten staanders, een oprolbare volant aan de voorzijde en wel of geen geïntegreerde verlichting. Bij voorkeur gieten wij de staanders in een betonnen fundament. Als dat niet mogelijk is, gebruiken we verzwaringskasten om de staanders van de Markilux zonwering vast te zetten. De pergola kan met een wandaansluiting ook tegen de gevel worden geplaatst. Op deze manier staat de overkapping zonder staanders toch rotsvast.

markilux villa
Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over Markilux zonwering. Neem dan contact op met Zwamon Zonwering of breng een bezoekje aan onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze medewerkers helpen u met uw vragen over zonwering en geven u passend advies. Zwamon Zonwering verzorgt de montage op vakkundige wijze. Wij garanderen u een solide bevestiging. Voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht.

Contact

Lees meer over onze andere merken

Scroll naar boven