// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Markilux

Markilux zonwering

Zonwering is tegenwoordig meer dan alleen bescherming tegen de zon. Voor het bezorgen van een aangenaam buitenleven maakt Markilux gebruik van kwaliteit, innovatie en design. Het Duitse merk is naar eigen zeggen het beste onder de zon en creëert de mooiste schaduw ter wereld. Markilux biedt u een aangenaam buitenleven door middel van zonweringen, pergolaschermen en serreschermen. In dit artikel vertellen we u meer over het merk en de verschillende producten.

Markilux

Kwaliteit, innovatie en design; dat is Markilux. Het Duitse merk streeft ernaar om hun designschermen steeds comfortabeler, duurzamer en windbestendiger te maken. Met de nieuwste technologie wordt het kleinste detail aangepast om tot het beste resultaat te komen. Het design is altijd uniek en stijlvol.

Zwamon Zonwering is officieel dealer van Markilux zonwering. Daarom kunnen wij u voorzien van een goed advies voor de beste oplossing als bescherming tegen de zon. Graag kijken wij samen met u naar de opties. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor vrijblijvend advies.

markilux zonnescherm
Meer informatie? Neem contact op!

Zonneschermen in meer dan 200 dessins

De zonneschermen voor terras en balkon van Markilux zijn allemaal voorzien van een origineel schermdoek. De kleurnuances, patronen en structuren zorgen voor een speciaal effect, afhankelijk van helderheid en kleur. De hoogwaardige designdoeken van de Markilux zonwering zijn bestand tegen regen, licht en zowel hoge als lage temperaturen. Deze kwaliteiten zorgen voor een lange levensduur en uiteraard een ontspannen buitenleven. U heeft keuze uit meer dan 40 modellen en 200 tijdloze doekdessins, er zit dus altijd wel iets van uw smaak tussen.

Uw zonnescherm kunt u uitbreiden met extra opties als: verlichtingsmodules, warmtestralers, slimme bedieingstechniek en meer. We helpen u graag verder met advies op maat! 

Pergolaschermen

De Markilux pergola is een buitengewone terrasoverkapping. Deze pergola is in verschillende modellen leverbaar, met diverse extra opties waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u kiezen uit allerlei soorten staanders, een oprolbare volant aan de voorzijde en wel of geen geïntegreerde verlichting.

Pergola classic

Dit model heeft een tijdloze uitstraling en beschaduwt grote oppervlakken in de tuin of op het balkon zonder veel plaats in te nemen. De pergola heeft een ronde doekcassette. 

Pergola cubic

Het design van model Cubic kan omschreven worden als helder, functioneel en tijdloos. Gebaseerd op kubusvormige vereenvoudiging met het hoogste niveau van kwaliteit en comfort. De zijdelingse geleiding van het doek zorgt voor een betere windstabiliteit. 

Pergola compact

Deze pergola is een combinatie van de pergola classic met het modernste design en de geavanceerde technologie. De compact pergola heeft een vierkante compacte cassette en is perfect voor kleine terrassen of balkons.

Pergola stretch   

Dankzij de ruimtebesparende vouwtechniek maakt de pergola stretch het mogelijk grote oppervlakken, tot 25 x 7 meter met 5 velden, te beschaduwen. Een functionele pergola met indrukwekkend perspectief! 

Markilux pergola laten plaatsen 

Bij voorkeur gieten wij de staanders in een betonnen fundament. Als dat niet mogelijk is, gebruiken we verzwaringskasten om de staanders van de Markilux zonwering vast te zetten. De pergola kan met een wandaansluiting ook tegen de gevel worden geplaatst. Op deze manier staat de overkapping zonder staanders toch rotsvast.

markilux villa
Meer informatie? Neem contact op!

Serreschermen

Serreschermen zijn er voor serres, terrasoverkappingen en glazen ruimtes en worden ook wel oprolbare zonwering genoemd. Ze beschermen de ruimtes tegen zonnestralen en warmte, zodat u ongeacht het warme weer toch aangenaam kunt zitten. U kunt de serreschermen onder of boven het glazen dak laten plaatsen, dit heeft geen effect voor de werking van het scherm. Er zijn vele opties mogelijk, we adviseren u hier graag in! 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Markilux zonwering. Neem dan contact op met Zwamon Zonwering of breng een bezoekje aan onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze medewerkers helpen u met uw vragen over zonwering en geven u passend advies. Zwamon Zonwering verzorgt de montage op vakkundige wijze. Wij garanderen u een solide bevestiging. Voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht.

Contact

Zeichenfläche 1

Lees meer over onze andere merken

Scroll naar boven