// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Markilux Pergola

Markilux pergola voor optimaal gebruik van uw terras

De hele dag van uw tuin genieten ongeacht het weer? Dat kan met de Markilux pergola. Deze zonwering biedt behalve schaduw ook bescherming tegen regen en wind. Ondanks de lichtgewicht constructie is het pergoladak stevig en waterdicht. De pergola is talloze malen weerbestendiger dan bijvoorbeeld een partytent en het is ook geen vaste aanbouw, zoals een serre.

Markilux pergola zwembad
Meer informatie? Neem contact op!

Optimaal van uw terras en tuin profiteren kan met de Markilux pergolaDankzij deze overkapping kunt u genieten van het buitenleven. De pergola is een veelzijdige terrasoverkapping door het waterdichte dak op de slanke staanders. Terwijl u heerlijk buiten zit, bent u tegen zon, regen en wind beschermd.

Markilux pergola

Geen permanente overkapping, maar toch schaduw in de zomer? Dan is de Markilux pergola iets voor u! De lichtgewicht en op maat te leveren overkapping is ideaal voor beschutting tegen zowel regen als zon. Het pergoladak is de oplossing als een vaste aanbouw in uw gemeente niet is toegestaan of een permanente overkapping te weinig flexibiliteit biedt. Met een afstandsbediening rolt u het waterdichte dak eenvoudig uit.

De Markilux pergola is meer dan een zonnescherm. Het is een optelsom van het design, de kwaliteit en de innovatieve techniek. U kunt hele dagen van uw tuin of terras genieten, zelfs als de zon onder is of tijdens een zomerse bui. Het dak van de pergola is waterdicht. Met de twee zijwanden en een uitrolbaar verticaal scherm aan de voorzijde zit u heerlijk beschut bij onstuimig weer. De overkapping is bestand tegen minimaal windkracht 6, waardoor deze meer bescherming biedt dan bijvoorbeeld een partytent of parasol.

Officieel Markilux dealer

Door de vele modellen en opties kiest u met een Markilux pergola voor een unieke terrasoverkapping. Zwamon zonwering is officieel dealer van Markilux zonwering. U heeft onder andere de keuze uit verschillende soorten staanders, wel of geen geïntegreerde verlichting en een oprolbare volant aan de voorzijde. De staanders worden bij voorkeur in een betonnen fundament gegoten. Dit is niet altijd mogelijk. Als betrouwbaar alternatief bieden we verzwaringskasten om de staanders op de plaats te houden. Wij kijken samen met u naar opties en toepassingen om de voor u perfecte pergola samen te stellen. U kunt vele jaren genieten van één van onze duurzame terrasoverkappingen.

Markilux pergola vrijstaand
Meer informatie? Neem contact op!

Markilux pergola: lichtgewicht en vrijstaand

Pergola’s kunnen zowel vrij staan als tegen de gevel worden geplaatst. Met een wandaansluiting staat de Markilux pergola rotsvast, zonder staanders aan de kant van de gevel. Zonder wandaansluiting kan de pergola ook stevig staan. De Markilux markant is een pergola die geheel vrijstaand kan worden geplaatst. Dit stijlvolle zonnescherm van 6 bij 6 meter is de blikvanger in uw tuin. De Markilux pergola comfort is een ruimtebesparende overkapping met een oprolbaar schermsysteem en slanke poten. Dit is de ideale pergola voor kleinere terrassen en balkons.

Wilt u meer weten over de Markilux pergola of een van de andere terrasoverkappingen? Neem dan contact op met Zwamon zonwering of kom langs in onze showroom. Al meer dan 25 jaar zijn we specialist in het leveren en installeren van zonwering, garagedeuren en kozijnen. Op basis van onze kennis en ervaring geven wij u advies op maat. Zwamon zonwering verzorgt tevens reparatiewerkzaamheden en het onderhoud van uw bestaande zonwering.

Contact

Scroll naar boven