// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

« Terug

Hoe kies ik de juiste zonwering?

Headerfoto_Nieuwspost_Zwamon_Zonweringkiezen.png30 sep

Een knikarmscherm, uitvalscherm of toch markiezen? De keuze van de juiste zonwering kan lastig zijn en hangt af van diverse factoren. Wij helpen u graag bij de juiste keuze en geven u tips bij de aankoop van zonwering.

Waar wilt u schaduw creëren?

Dit is een belangrijke vraag in de keuze voor de juiste zonwering. Gaat u voor een koele woning en wilt u het felle zonlicht weren van uw ramen, deuren en kozijnen? Dan is het uitvalscherm een goede keuze. Een uitvalscherm is anders dan een knikarmscherm, omdat het uitvalscherm niet bedoelt is om onder te zitten. Het heeft dan ook een scherpere hoek dan een knikarmscherm, zodat het scherm laagstaande zon zoveel mogelijk tegenhoudt. 

Wilt u met een zonnescherm wél een schaduwplekje in uw (achter)tuin creëren? Dan is het knikarmscherm een perfecte oplossing voor u. Een knikarmscherm wordt daarom ook wel een terrasscherm genoemd.

De juiste doekkleur

Dit is misschien wel een van de lastigste keuzes. Het doek beslaat het grootste gedeelte van het zonnescherm én geeft de meeste uitstraling. U wilt natuurlijk dat de kleur van het doek mooi matcht met uw woning. Dat komt mooi uit, want op het gebied van doeken heeft u ruime keus bij Zwamon Zonwering. Gaat u voor een neutrale kleur of kiest u toch voor een van onze toffe designstoffen? Kom langs in de showroom en laat u inspireren!

De bediening van het zonnescherm

Een zonnescherm kan op verschillende manieren worden bediend. Zowel met de hand (door middel van een draaistang) als elektrisch. Kiest u voor elektrische bediening? Dan kunt u het zonnescherm bedienen met een een afstandsbediening, maar ook via uw tablet, smartphone of sensoren.

Zwamon biedt ook diverse elektrische zonwering aan van het merk Somfy. De toepassingen van dit merk zorgen ervoor dat je apparaten in huis draadloos en op afstand kunt bedienen. Zwamon Zonwering is officieel dealer en dé Somfy specialist in de regio van Rotterdam!

Zwamon Zonwering is dé Somfy specialist in de regio van Rotterdam!

Verlichting maakt uw zonnescherm af

Houdt u van gezelligheid en zit u het liefst zo lang mogelijk buiten? Kies dan voor ledverlichting voor uw zonnescherm. Ook als het donker is kunt u buiten zitten door middel van mooie ledverlichting.

Heeft u vragen of wilt u onze zonwering in het echt komen bewonderen? U bent van harte welkom, onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar! 

Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven