// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

« Terug

Trendwatching: Fractions van Unilux

Headerfoto_Nieuwspost_Fractions_B.png16 sep

Naast de traditionele zonwering kunt u ook op een alternatieve wijze uw interieur verrijken. Kies voor Fractions van Unilux. Wat zijn Fractions en waarom kiezen voor Fractions? U leest het in deze blog!

Wat zijn Fractions?

Fractions zijn aluminium shutters die u voor de ramen kunt plaatsen. Doordat Fractions van hoogwaardig aluminium zijn gemaakt, verschilt dit van de traditionele houten shutters.
Zwamon zonwering levert een maatwerkproduct, wat betekent dat de Fractions geschikt zijn voor ieder raam of deur. Zo passen de Fractions perfect in uw interieur. Maatwerktoepassingen zijn op bijna elk raam mogelijk: deuren, schuifpuien, dakramen en kiepramen.

Waarom kiezen voor Fractions?

Zoals we hierboven al noemden zijn Fractions gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hierdoor zijn de Fractions makkelijk schoon te maken. Daarnaast is aluminium waardevol: het is een recyclebare grondstof. Maar er zijn nog meer voordelen. Laten we ze even op een rijtje zetten voor u:

  • Makkelijk schoon te maken
  • Krasbestendig
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Tot wel 98% verduisterend!

Neem contact op

Headerfoto_Nieuwspost_Fractions

Creëer de lichtinval die u prettig vindt

Spelen met licht kan uw interieur net even die extra uitstraling geven. De schuifknop kunt u naar boven of beneden halen. Hiermee bepaalt u hoeveel licht de Fractions doorlaten in uw woning.

Wat kosten fractions?

De prijs van Fractions hangt af van diverse factoren. Fractions zijn een maatwerkproduct. Omdat het op elk raam mogelijk is, hangt het ervan af hoe groot het raam is. Uiteindelijk bepaalt de afmeting en de kleur de prijs van de Fractions. Kom voor inspiratie en advies langs in onze showroom in Nieuwerkerk a/d IJssel. Onze specialisten staan voor u klaar!

Kom langs

« Terug

Scroll naar boven