// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

« Terug

Zo maken wij uw zonwering weer schoon en fris

Zwamon_Zo-maken-wij-uw-zonwering-weer-schoon-en-fris_2.jpg30 nov

Zwamon reinigt en repareert al meer dan 20 jaar zonwering. De monteurs zijn hierin zeer bedreven en zorgen ervoor dat de klant tevreden is, wanneer de klus er weer op zit. “Bij een aantal klanten reinigen we jaarlijks de zonneschermen en rolluiken. Zij hebben hiervoor speciaal een contract bij ons afgesloten. Andere klanten bellen ons op en dan plannen we de reiniging alsnog in”, aldus Jean-Pierre de Zwart, eigenaar van Zwamon. Hoe gaan we te werk?

Onderzoek situatie zonwering

Allereerst doen we onderzoek naar de situatie waarin de zonwering zich bevindt. Is deze erg vuil of beschadigd? Op welke hoogte zit de zonwering? Aan de hand van deze vragen bepalen we hoelang we bezig zijn met de onderhoudsbeurt en welke hulpmiddelen we mee moeten nemen. Wanneer we bijvoorbeeld een hoogwerker mee moeten nemen omdat de zonwering zich op grote hoogte bevindt, ligt de prijs een stuk hoger. Vervolgens schrijven we een offerte en wachten we tot de klant hiermee akkoord is.

“Naast reinigen zijn onze monteurs in staat zonwering te repareren. Dat vinden onze klanten erg fijn. Hun zonwering ziet er dan weer fris uit en werkt weer naar behoren.”

Vraag een onderhoudsbeurt aan

Zonwering reinigen

Het reinigen van zonwering neemt redelijk veel tijd in beslag. Soms zijn we een paar uur bezig en soms een hele week. Dat ligt aan de hoeveelheid zonwering en of er zaken gerepareerd moeten worden. “Naast reinigen zijn onze monteurs in staat zonwering te repareren. Dat vinden onze klanten erg fijn. Hun zonwering ziet er dan weer fris uit en werkt weer naar behoren. ”

Schoonmaak zonnescherm

Tijdens het reinigen maken we gebruik van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige schoonmaakproducten van St. Marc. Ook komt er bij de schoonmaak van zonneschermen een warmwatermachine aan te pas. Na de schoonmaakbeurt laten we het doek van het zonnescherm en de markiezen goed drogen. Anders is de kans groot dat er schimmels en vlekken ontstaan. Bij het reinigen van rolluiken gebruiken we wax op de nokken in de geleiderails. Zo blijven ze soepel naar boven en beneden gaan.

Vraag een onderhoudsbeurt aan

« Terug

Scroll naar boven