« Terug

Zij reinigen en onderhouden uw zonwering

Zwamon_Zij-reinigen-en-onderhouden-uw-zonwering_2.jpg15 jun

Heeft u er weleens aan gedacht uw zonwering professioneel te laten reinigen? Zwamon, het zonweringsbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel, gaat graag voor u aan de slag. “Wij hebben ons gespecialiseerd in het reinigen van buitenzonwering, waaronder zonneschermen en rolluiken. Na onze onderhoudsbeurt ziet het er weer fris en schoon uit”, aldus Jean-Pierre de Zwart, eigenaar van Zwamon.

Zonwering reinigen

Zwamon heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van zonwering. Ons team bestaat uit 4 medewerkers, onder wie 2 monteurs, een dame op de administratie en eigenaar Jean-Pierre die verkoop en offertes afhandelt. Jean-Pierre: “Onze monteurs gaan zeer nauwkeurig te werk wanneer zij de zonwering reinigen. Ze doen er alles aan om de functionaliteit en goede isolatie van de zonwering te behouden.”

Zakelijk en particulier

We reinigen zonwering en rolluiken in de zakelijke én de particuliere sector. Onze monteurs kunnen aan de slag in alle branches. Ze hebben allen een VCA-certificaat en ze weten hoe het erop de werkvloer aan toegaat. Is een veiligheidshelm verplicht? Geen probleem. Dan doen ze die gewoon op. Veiligheid gaat voor.

“Als je je zonwering jaarlijks laat reinigen gaat deze zeker vijf jaar langer mee. Het is dus zeer de moeite waard dit door ons te laten doen.”

Vraag een onderhoudsbeurt aan

Onderhoud zonwering

Is uw zonwering defect, doordat de motor of de bewegende delen niet meer werken? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze monteurs zijn echte allround vakmensen. Ze gaan graag aan de slag bij u om alles te repareren of te renoveren, zodat de zonwering weer naar behoren werkt.

Onderhoudscontract

Sommigen van onze vaste klanten hebben een onderhoudscontract voor zonwering en rolluiken. Doorgaans komen we één keer per jaar bij hen langs om de zonwering te reinigen. Zo blijft hun zonwering zo lang mogelijk goed functioneren. Jean-Pierre: “Als je je zonwering jaarlijks laat reinigen gaat deze zeker vijf jaar langer mee. Het is dus zeer de moeite waard dit door ons te laten doen.”

Vraag een onderhoudsbeurt aan

« Terug

Scroll naar boven