// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

« Terug

Waarom is het belangrijk uw zonwering te reinigen?

Zwamon_Waarom-is-het-belangrijk-uw-zonwering-te-reinigen_2.jpg05 okt

Hoe moderner uw zonnescherm of rolluik is, hoe meer functies hij heeft. De nieuwste zonneschermen van Zwamon kunnen bijvoorbeeld uv-straling tegenhouden. Ook hebben we zonneschermen die de luchtafvoer kunnen regelen. Wat betreft rolluiken is isolatie erg belangrijk. Zo blijven huizen in de winter lekker warm en worden ze in de zomer niet te warm. Blijven deze functies altijd goed werken?

Vijf jaar langer mee

Zonwering in Nederland is zeer onderhevig aan slijtage. Het regent hier regelmatig en zo af en toe stormt het.  Zonder reiniging zouden de functies, zoals isolatie, de wering van uv-straling en luchtafvoer steeds minder goed werken. “Wanneer onze klanten hun zonneschermen of rolluiken jaarlijks laten reinigen, blijven de functies intact. Bovendien gaat de zonwering zeker vijf jaar langer mee. Het aanschaffen van zonwering is best prijzig, dus als hij vijf jaar langer meegaat, is het zeker de moeite waard deze te laten reinigen”, aldus Jean-Pierre de Zwart, eigenaar van Zwamon.

“Onze klanten zijn over het algemeen erg tevreden. Wij lopen net wat harder voor hen.”

Vraag een onderhoudsbeurt aan

Zonwering reinigen

Zwamon krijgt dagelijks klanten aan de telefoon die hun zonwering willen laten reinigen. Ook hebben ze met veel klanten een onderhoudscontract afgesloten. Bij deze klanten komen ze elk jaar langs voor een schoonmaakbeurt. Zelf uw zonwering reinigen kan natuurlijk ook, maar wij raden dit af. Jean-Pierre: “Wij beschikken over de juiste apparatuur en schoonmaakmiddelen. Particulieren hebben over het algemeen geen warmwatermachine of hoogwerker. ”

Een stapje harder

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij het onderhoud van zonwering en we hebben vrijwel nooit klachten gehad. Jean-Pierre: “Onze klanten zijn over het algemeen erg tevreden. Wij lopen net wat harder voor onze hen. Zo onderzoeken onze monteurs ook of het zonnescherm nog naar behoren werkt. Zo niet, dan repareren ze het. Ook stellen ze de motor van de zonwering weer goed af, wanneer dat nodig is. De zonwering kan er dan gemakkelijk weer een jaar tegenaan.”

Vraag een onderhoudsbeurt aan

« Terug

Scroll naar boven