// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Zonnescherm Elektrisch Inclusief Montage

Zonnescherm elektrisch inclusief montage is de ideale oplossing!

Een zonnescherm elektrisch inclusief montage regelen of toch niet? Laten we beginnen bij het begin. Want wat is een zonnescherm eigenlijk en waarom kiest u voor een elektrisch of handmatig te bedienen scherm? Het team van Zwamon legt u de verschillen en mogelijkheden uit.

zonnescherm elektrisch inclusief montage gebouw

Wat is een zonnescherm en waarom is het handig?

Een zonnescherm is een vorm van buitenzonwering en bevindt zich dus aan de buitengevel van een gebouw. Dit gebouw kan een woning, maar ook een bedrijfspand zijn. Voor horeca- en evenementenlocaties wordt zo’n zonnescherm bijvoorbeeld ook vaak als marketingmiddel ingezet. Het zonneschermdoek wordt dan voorzien van een logo of andere bedrijfsgegevens. Als kleur voor het zonneschermdoek worden de kleuren uit de huisstijl gehanteerd.

Zonnescherm elektrisch vs zonnescherm handmatig

Een elektrisch zonnescherm is van een elektromotor voorzien. Deze bedient het systeem waarmee u het zonneschermdoek uitrolt en terug op laat rollen. Bij een handmatig zonnescherm heeft u dus geen elektrische ondersteuning. U dient dan met eigen handen ervoor te zorgen dat het zonnescherm zo ver als u wenst uitrolt of uitklapt. Dat uitrollen gaat overigens vaak makkelijker dan het weer naar binnen halen van het zonnescherm. Daarom kiezen de meeste klanten van Zwamon tegenwoordig voor de elektrische variant.

Zonnescherm elektrisch inclusief montage of niet?

Buitenzonwering installeren is niet iets dat in een uurtje gepiept is. Bij een elektrisch zonnescherm is zelf monteren nog vele malen complexer. Niet alleen de draagconstructie en het doek moeten stevig en correct geplaatst worden. Ook het plaatsen van de elektromotor met elektrische aansluiting dient zorgvuldig te gebeuren.

Bij de montage van een elektrisch zonnescherm kunt u veel fout doen. Dat is weggegooid geld of levert u – bij schade – een minder fraai zonnescherm of een beschadigde gevel op. Ernaar kijken herinnert u er telkens weer aan dat u beter een montageservice in had kunnen schakelen.

Gaat het mis bij het voorboren en de permanente bevestiging van de draagconstructie? Dan kunnen de herstelkosten voor de plaatsing door een professionele montagedienst vervolgens nog hoger uitvallen dan de oorspronkelijke installatiekosten! Kies dan liever voor een zonnescherm elektrisch inclusief montage door de experts van Zwamon!

Zonnescherm elektrisch inclusief montage – de voordelen bij Zwamon

Bij Zwamon doen we niet anders dan zonweringen plaatsen en onderhouden. Voor een zonnescherm elektrisch inclusief montage draaien wij onze hand dan ook niet om. Het team dat ter plaatse komt wordt afgestemd op het formaat, de vorm en het gewicht van het gekozen zonnescherm. Zo zijn er altijd voldoende bekwame monteurs om de perfecte plaatsing van het zonnescherm te garanderen.

Enkele voordelen van een elektrisch zonnescherm die klanten aan ons terugkoppelen:

  • er is veel keuze uit verschillende modellen zonneschermen, waaronder het traditionele zonnescherm, sfeervolle markiezen en moderne screens;
  • elektrische zonneschermen zijn gemakkelijk met een afstandsbediening en/of app op telefoon of tablet te bedienen;
  • ze bieden veel comfort en veiligheid tegen schadelijke uv-stralen;
  • het zonneschermdoek vervangen kan ook;
  • er is ruime keuze uit diverse top-of-the-line merken

Informatie over zonnescherm elektrisch inclusief montage kosten

Een elektrisch zonnescherm met professionele installatie kost doorgaans meer dan een handmatig zonnescherm plaatsen. Er zijn meer onderdelen en er komt meer techniek bij kijken. De elektromotor van een elektrisch zonnescherm zorgt daarnaast voor meer gewicht. En dus is betere bevestiging aan de gevel nodig. Voor een indicatie van een zonnescherm elektrisch inclusief montage kosten vraagt u bij Zwamon een op maat gemaakte offerte aan.

zonnescherm elektrisch inclusief montage

Vragen over zonnescherm elektrisch inclusief montage?

Bent u nieuwsgierig hoe veel mooier uw woning of bedrijfslocatie er met een zonnescherm elektrisch inclusief montage uit zal zien? Wilt u weten welke zonneschermdoeken en draagsystemen er op de markt zijn? Voor de laatste trends op zonweringsgebied en de beste adviezen en montagemogelijkheden gaat u naar Zwamon. Bezoek onze showroom door op onze website een afspraak in te plannen. We zien u dan graag en bespreken uitgebreid alle vragen en opties met u!

Contact

Scroll naar boven