// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Zonneschermdoek Vervangen Inclusief Montage

Zonneschermdoek vervangen inclusief montage werkzaamheden

Wilt u het zonneschermdoek vervangen inclusief montage? Maak een afspraak met het team van Zwamon en wij komen naar u toe om uw specifieke wensen te inventariseren. Wij bieden door onze ervaring uitgebreide expertise als het om zonnescherm doeken vervangen gaat. In ons assortiment vindt u alleen de beste merken en meest innovatieve systemen. Bent u de kleur of de print van uw oude doek beu? Dan kunnen wij u met onze stofstalen laten zien welke mogelijkheden er bij zonnescherm doeken nog meer zijn.

Zonneschermdoek vervangen inclusief montage – de mogelijkheden

Het leukste aspect van een nieuw doek uitzoeken is natuurlijk de kleur. Bij veel oudere woonhuizen zijn de traditionele kleuren nog steeds het meest populair. Daar ziet u de brede strepen van roomwit met oudgroen of donkerblauw meestal terug. Ook donkerrood of geel is een veel gekozen kleur. Al komt dit vaker voor bij panden die de aandacht met hun zonnescherm willen trekken, zoals strandtenten en restaurants.
Bij moderne woningen een zonneschermdoek vervangen inclusief montage ziet er vaak anders uit. Daar komen gestreepte doeken ook wel voor, bijvoorbeeld witte met lichtgrijze strepen, maar een doek in effen donkergrijs is al een tijdje favoriet.
Bij kinderdagverblijven is de zonwering nog veel vrolijker dan bij bedrijven of moderne panden. Zij willen graag dat kleuren en prints de zintuigen van jonge kinderen stimuleren. Hier komt een minder strak design – verschillende dikten van strepen – met veel meer afwisselende kleuren juist weer vaker voor.
Conclusie? De kleur en het motief van het zonneschermdoek is bepalend voor de uitstraling van uw pand. Laat een kleur overeenkomen met de kleur van de kozijnen of de voordeur. Of ga voor contrast en laat het zonneschermdoek de aandacht trekken door juist geen overeenkomst te vertonen met gevelelementen. De keuze is aan u. Wij kunnen u wel adviseren indien u een andere look wilt en twijfelt over een kleur of motief.

Zonneschermdoek vervangen inclusief montage – de kosten

De prijs van het zonneschermdoek vervangen inclusief montage kosten is lager dan het compleet vervangen van zonneschermdoek plus ophanging. Vanzelfsprekend is het type ophanging (manueel of elektrisch) en de vorm van het doek ook van invloed op de totaalprijs.
Het doek van rechttoe rechtaan schermen is minder arbeidsintensief. Het gaat om een rechthoekig zonneschermdoek. Wij nemen de maat van uw huidige doek op en verwijderen het oude doek. Daarna wordt het zonnescherm doek vervangen door het weer terug op de rol te manoeuvreren en aan te sluiten.
Wanneer u dit vergelijkt met het doek op markiezen ziet u al snel het verschil. Een markies heeft een gebogen vorm en meerdere steunpunten voor correct uitklappen. Het heeft meestal ook zijflappen en sierranden die zeker niet rechttoe rechtaan zijn. Dit vraagt om nog meer maatwerk dan een rechthoekig zonnescherm.

Vragen over zonnescherm doek vervangen?

Weten welke kosten bij zonneschermdoek vervangen inclusief montage komen kijken? Bij Zwamon kunnen we u niet alleen helpen de juiste zonwering en kleur of dessin van het zonneschermdoek te kiezen. Onze dienstverlening kan uitgebreid worden met periodiek onderhoud van uw zonnescherm. Veel bedrijven leveren alleen nieuwe zonwering omdat ze daar het meest aan verdienen. Wij zijn er niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook voor iedereen waarbij de huidige zonwering om reiniging of reparatie vraagt. Ook als u deze niet door ons heeft laten installeren.
Dus wat is uiteindelijk het resultaat van onze goede dienstverlening, de waardevolle after-sales die we bieden en het optimale productplezier dat u beleeft? Onze klanten zeggen: “Eenmaal Zwamon, altijd Zwamon!”
Neem contact op voor het maken van een afspraak om uw locatie te bezoeken en zonwering mogelijkheden te bespreken. Of bezoek onze showroom om inspiratie op te doen. De showroom is elke zaterdag tussen 10:30 en 16:00 uur geopend. Op donderdag en vrijdag is de showroom enkel met een afspraak te bezoeken.

Contact

Scroll naar boven