// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

« Terug

Comfortabel buiten zitten in het winterseizoen

Headerfoto_Nieuwspost5_Zwamonzonwering.png30 nov

Bent u een echt buitenmens en houdt u ervan om urenlang in de tuin te borrelen en te kletsen met vrienden of juist een boek te lezen onder een behaaglijk dekentje? Dan is deze blog echt iets voor u. In deze blog leest u hoe u uw terrasoverkapping ‘weatherproof’ maakt en dus ook in de winter kunt genieten van buiten zitten.

Zijwanden.jpg

Zijwanden 

Maak ook in het winterseizoen gebruik van uw terrasoverkapping door middel van zij- of voorwanden aan de overkapping te bevestigen. In de zomer zijn deze ideaal om de warmte wat langer vast te houden, maar in de wintermaanden zijn de zijwanden goed tegen de kou en de wind.

Windscherm-Markilux.jpg

Windscherm

Geniet het hele jaar door van een comfortabel terras door een windvast oprolbaar windscherm. Dit windscherm kunt u eenvoudig bedienen door middel van een afstandsbediening. Rolt u het scherm weer in? Dan wordt het doek mooi weggewerkt in een aluminium beschermprofiel. Het windscherm houdt wind, zon, warmte en inkijk tegen.

Verlichting-Unsplash.png

Verlichting en verwarming

Uw terras wordt extra aangenaam met verlichting of verwarming. Met speciale verlichting kunt u lang genieten van het buiten zitten. Ook kunt u uw terras verwarmen met terrasheaters. Alles voor een comfortabele winter! 

Bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die uw terras kunt bieden voor heerlijk buiten zitten in de winter? Lees hier meer over terrasoverkappingen, kom bij ons langs in de showroom of neem contact met ons op. Zwamon Zonwering is gevestigd aan de Hoogeveenenweg 79 in Nieuwerkerk aan den Ijssel. 

Neem contact op

Ook voor de horeca bieden wij maatwerk oplossingen voor terrasoverkappingen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via telefoon 0180 - 39 93 23 of mail info@zwamon.nl

« Terug

Scroll naar boven