// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

« Terug

Dit zijn de voordelen van een terrasoverkapping

LR_Bewerkt_Nieuwspost_2-1.png23 jul

Bent u een buitenmens en vindt u het heerlijk om lang te genieten in eigen achtertuin? Een terrasoverkapping biedt u vele voordelen.

Een terrasoverkapping is niet alleen ideaal voor de zomerse dagen met fel zonlicht, maar ook voor de andere seizoenen is het een uitkomst. Een terrasoverkapping biedt nog veel meer voordelen, we zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

 1. Verlenging van de woonruimte

  Wanneer u de overkapping plaatst aan de gevel van uw woning, geeft dit extra ruimte. U kunt de overkapping geheel in uw stijl maken door de keuze van de materialen voor de overkapping.

 2. Een terrasoverkapping is duurzaam

  Door het gebruik van goede materialen heeft de terrasoverkapping een lange levensduur. Het is belangrijk om de overkapping regelmatig te voorzien van een schoonmaakbeurt. U kunt ons inschakelen voor een onderhoudsbeurt.

 3. Biedt extra opbergruimte

  De tuinmeubels kunnen het gehele jaar blijven staan onder de overkapping. Dus geen gezeul meer van uw tuinmeubels naar de zolder. Ook potplanten of tuingereedschap kunt u prima in de overkapping opbergen. Heerlijk, die extra ruimte!

 4. Snelle plaatsing

  Wij hebben een grote kennis van bouwconstructies. Het plaatsen van een overkapping heeft namelijk inzicht en ervaring nodig. Ons team van allround vakmensen staat graag voor uw klaar!

Wij bieden zonwering terrasoverkapping(en) in verschillende uitvoeringen: vast, oprol-, of vouwbaar. Maak kennis met de verschillende terrasoverkappingen in ons assortiment.

Laat mij de terrasoverkappingen zien

Meer informatie

Vraagt u zichzelf af of u een terrasoverkapping in de tuin mag plaatsen? U vindt hier alles over vergunningen voor terrasoverkapping.

« Terug

Scroll naar boven