// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Zwarte Aluminium Jaloezieen

Zwarte aluminium jaloezieën - Voordelen en mogelijkheden

Zwarte aluminium jaloezieën zijn een echte tijdloze klassieker. U kunt zowel een moderne, klassieke of juist landelijke sfeer creëren. Bovendien heeft u door het kantelen van de lamellen op elk moment van de dag de keuze hoeveel lichtinval en privacy u wenst. Kiest u voor een aluminium jaloezie zwart, dan kiest u voor stijl. Een zwarte aluminium jaloezie is tijdloos en geeft een bijzonder contrast aan uw interieur. Hier leest u over waarom zwart zo goed in uw interieur staat en wat de voordelen zijn van onze aluminium jaloezieën.

zwarte aluminium jaloezieën kantoor
Meer informatie? Neem contact op!

Zwarte aluminium jaloezieën: waarom staat zwart goed in uw interieur?

Voordat wij alle voordelen over zwarte aluminium jaloezieën noemen, is het goed om te weten waarom de kleur zwart zo goed in uw interieur past. Wij hebben een aantal redenen voor u op een rij gezet.

Wow-factor
Zwart of matzwart geeft een absolute “wow-factor”. Het is een sterke kleur omdat het weinig licht reflecteert. Zo wordt de aandacht meteen getrokken naar het zwarte oppervlak in de ruimte.

Artistiek
Zwart in het interieur staat zeer kunstig. Laat het zwart bijvoorbeeld zowel terugkomen in uw zwarte aluminium jaloezieën als in een groot schilderij in de woonkamer. Zeer uniek!

Het creëert zachtheid
Ondanks dat een aluminium jaloezie zwart een harde kleur kan zijn, ziet het er juist ook zacht uit. Een beetje zoals porselein.

Stijlvol
Dit heeft natuurlijk te maken met de al genoemde “wow-factor”, maar zwart is altijd stijlvol. Want zwart is eigenlijk nooit uit de mode geraakt.

U kunt de kleur gemakkelijk laten terugkomen
Zwart is een eenvoudige kleur om terug te laten komen in andere items in uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan accessoires of de planken van een kast.

Aluminium jaloezie zwart: maak uw interieur helemaal af

Zwarte aluminium jaloezieën zijn een echte trend. Met een aluminium jaloezie zwart van Zwamon maakt u uw interieur helemaal af en creëert u gegarandeerd een stijlvolle ruimte. Zwarte aluminium jaloezieën contrasteren mooi met de rest van het interieur en zorgen daarmee voor geborgenheid in de kamer. Het is bovendien tijdloos: de jaloezieën vallen op, maar zijn tegelijkertijd stijlvol. Door het bewegen van lamellen - denk bijvoorbeeld aan horizontale jaloezieën - kunt u variëren met de lichtinval in uw woning. Bovendien creëert u ook een spannend effect aan de ruimte die u aan het inrichten bent.

zwarte aluminium jaloezieën buiten jaloezieën
Meer informatie? Neem contact op!

Zwarte aluminium jaloezieën: de voordelen op een rij

Onze zwarte aluminium jaloezieën worden gemaakt van 100% aluminium en zij zowel vocht- als zonlichtbestendig. U kunt een aluminium jaloezie zwart daarom ook prima plaatsen in de badkamer. Wat zijn alle voordelen?

Zonwerend en warmtebehoudend
Zwarte aluminium jaloezieën houden zonnestralen tegen. Aluminium laat namelijk geen licht door. Ook zorgt een aluminium jaloezie ervoor dat er minder warmte uw woning verlaat. Fijn voor uw energierekening!

Bestendig tegen vocht
In tegenstelling tot houten jaloezieën zijn aluminium jaloezieën wel vochtbestendig. U kunt deze zelf eenvoudig reinigen met water en zeep. Of maak gebruik van onze reinigingsdienst.

Straalt rust uit
Door de hedendaagse en professionele uitstraling past een aluminium jaloezie zwart perfect in elke woning of kantoor. Bovendien creëert u een rustige indruk met aluminium. Zwarte aluminium jaloezieën passen dus perfect bij een klassieke of moderne woning.

Aluminium jaloezie zwart: neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor zwarte aluminium jaloezieën? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Contact

Scroll naar boven