// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Jaloezieen Badkamer

Jaloezieën badkamer voor sfeer en privacy

Steeds vaker kiezen we voor daglicht. Niet alleen in de woon- en slaapkamer, maar ook in de badkamer wordt dit steeds belangrijker. Logisch, want met daglicht oogt een ruimte frisser en groter. Maar hoe gaat u om met de andere belangrijke factor, namelijk de privacy? Jaloezieën badkamer bieden de uitkomst!

Jaloezieën badkamer

Een raam in de badkamer is voor veel mensen een grote plus. Zo kunt u tijdens en na het douchen het raam openzetten om het vochtgehalte te verminderen. Of u kunt tijdens het badderen lekker naar buiten kijken. Daartegenover staat natuurlijk wel dat het minder prettig is als de overburen ook bij u naar binnen kunnen kijken. Hoog tijd om u eens te verdiepen in raambekleding! 

jaloezieen badkamer
Meer informatie? Neem contact op!

Waarom kiezen voor jaloezieën?

Wellicht dat u nog twijfelt over het type raambekleding. Logisch, want er is veel variatie op de markt. Met jaloezieën zit u echter altijd goed. Hieronder zetten wij een aantal voordelen voor u op een rij:

  • Hygiëne
    Jaloezieën zijn goed en makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Met een plumeau maakt u ze gemakkelijk stofvrij. Ook voor mensen met een stofallergie is dit dus een prima keuze.
  • Variatie
    Of u nou een industriële, bohemian of moderne badkamer heeft: voor iedere stijl is er een mooie variant beschikbaar. Niet alleen is er de keuze tussen aluminium of PVC, ook kunt u kiezen uit een groot pallet aan kleuren.
  • Warmtewering en isolatie
    Van alle soorten zonwering hebben jaloezieën de beste warmtewerende eigenschappen. In de zomer houdt u gemakkelijk de zon (en warmte) buiten de ruimte. Ook voor isolatie werkt het prettig als het buiten wat kouder is.

Jaloezieën badkamer: de verschillen

Aluminium jaloezieën voor een draai-kiepraam

Heeft u een badkamer met een draai-kiepraam? Dan zijn aluminium jaloezieën badkamer een mooie optie: om de badkamer goed te ventileren is het nodig om het badkamerraam regelmatig te openen, zonder dat de raambekleding in de weg zit. Bij de optie zijgeleiding zorgt een staaldraad ervoor dat de jaloezie mooi op zijn plek blijft zitten en niet gaat klapperen.

jaloezieen badkamer
Meer informatie? Neem contact op!

PVC jaloezieën

Helemaal fan van houten jaloezieën? Begrijpelijk! Ze passen vaak in ieder interieur en geven de badkamer een leuke uitstraling. Het enige (grote) nadeel is dat hout niet goed bestand is tegen vocht. Een oplossing hiervoor zijn houtlook jaloezieën, gemaakt van PVC. Nauwelijks van echt hout te onderscheiden, goed bestand tegen vocht en makkelijk schoon te maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze jaloezieën van het merk Ondulette®. Dit type is verkrijgbaar in vier vormen: Cube, Diamond, Wave en Kite én met drie verschillende lamelstructuren: Ocean, Valley en Desert. Naast de houtlook zijn er ook veel andere kleuren leverbaar.

Jaloezieën badkamer op maat

Zwamon zonwering biedt een ruim assortiment aan jaloezieën badkamer en verkoopt merken als Ondulette®, Variozone® en AB Decoratie Lightline®. Allemaal geheel op maat samen te stellen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en breedtes.

Contact met Zwamon

Wij hopen dat u na het lezen van dit artikel de informatie heeft gevonden waar u naar op zoek was. Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust eens contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij helpen u graag verder! Wilt u weten wat wij nog meer te bieden hebben? Bekijk dan eens onze projectenpagina.

Contact

Scroll naar boven