// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Horizontale Jaloezieen

Horizontale jaloezieën: een mooie accessoire voor uw kamer

Horizontale jaloezieën zijn de uitkomst als u zich weleens in de volgende situaties bevindt: u bent thuis aan het werk en dan is er precies een zonnestraal die het raam weet te vinden. U probeert meerdere zitposities uit, draait de computer of laptop een paar keer, maar de zon blijft uw beeld ondermijnen. Of u zit aan de eettafel en de ondergaande zon schijnt precies in uw ogen tijdens de maaltijd. Zeer frustrerend! Komt u dit bekend voor, dan hebben wij de oplossing voor u. Horizontale jaloezieën! In dit artikel vertellen wij u meer over onze collectie aan horizontale jaloezieën en de service die wij u bieden. Bieden wij ook voor u de perfecte uitkomst? Ontdek het hier.

horizontale jaloezieën zwarte
Meer informatie? Neem contact op!

Horizontale jaloezieën op maat gemaakt

Onze jaloezieën worden speciaal op maat gemaakt en aansluitend in uw raamkozijn geplaatst. Bij het op maat maken van de horizontale jaloezieën zijn er enkele personalisatie mogelijkheden:

  • U kunt zelf de opening tussen de jaloezieën instellen.
  • Het is aan u om te bepalen of u het licht van boven of van onder door laat schijnen.
  • U kiest de kleur voor de jaloezieën. Zo stemmen wij ze af of de rest van de kamer.

Volledig sluiten is uiteraard ook een optie. Wanneer u beslist om voor deze optie te kiezen, komt het zonlicht op geen enkele manier door de jaloezieën. Dit is een fijne toevoeging tijdens een warme zomerdag en u de warme uitstraling van de zon buiten de kamer wil houden. Gedurende de dag houden de horizontale jaloezieën het warme zonlicht buiten de kamer en zult u geen last hebben van de warmte in bijvoorbeeld de slaapkamer. Perfect voor de warme zomeravonden.

Horizontale jaloezieën die aansluiten bij uw smaak

Horizontale jaloezieën bestaan uit lamellen van diverse breedtes; van hele smalle van 16 mm tot breedtes van wel 70 mm. Daartussen zitten nog meerdere maten. Het is uiteraard aan u waar en welke horizontale jaloezieën u graag wilt hebben. Iedere breedte brengt weer een andere sfeer met zich mee. Zo kunt u per kamer beslissen of u bijvoorbeeld veel zonlicht wil binnenlaten of juiste kleine beetjes.

horizontale jaloezieën woonkamer
Meer informatie? Neem contact op!

Voor iedere stijl een jaloezie verkrijgbaar

De horizontale jaloezieën zijn, met uitzondering van de lamellen van 70 mm breed, in meer dan 230 verschillende kleuren verkrijgbaar. Gebruikt u graag meerdere kleuren voor één jaloezie? Ook dit is mogelijk bij Zwamon. Uw smaak telt!

Voor de lamellen van 70 mm breed zijn er 30 inspirerende kleuren beschikbaar. Deze brede horizontale jaloezieën worden geleverd met een standaard koordbediening of een gemotoriseerde versie voor nog meer comfort en een eenvoudige bediening.

Naast het kleurenpalet is het ook mogelijk om de lamellen met een breedte van 35, 50 en 70 mm te voorzien van een print. Op deze manier kunt u de jaloezie nog meer naar uw eigen hand zetten.

Heeft u moeite met het maken van een keuze betreffende het kleurenpalet, de breedte van de lamel of wilt u graag iets totaal anders, dan adviseren onze vakmensen u heel graag!

Wat is de belangrijkste reden om horizontale jaloezieën aan te schaffen?

Horizontale jaloezieën zijn mooi, geven uw woning, kantoor of iedere andere ruimte een rustige, maar ook chique uitstraling. Liever robuust? Ook dit is mogelijk! Door de juiste manier van plaatsen ziet het er vakkundig uit, zonder kiertjes of rafels. En door de vele keuzemogelijkheden kunt u het vertrek een zeer persoonlijke uitstraling geven waar u zich op uw gemak voelt.

Bij interesse nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom. Liever telefonisch contact? Geen probleem, ook via de telefoon staan wij u graag te woord. We zien of horen u graag!

Contact

Scroll naar boven