// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

« Terug

Dit is de beste periode om uw zonwering te laten reinigen

Zwamon_Dit-is-de-beste-periode-om-uw-zonwering-te-laten-reinigen_1.jpg25 jan

U denkt vast niet aan uw zonwering wanneer het herfst, winter of vroeg in het voorjaar is. Over het algemeen heeft u rond deze tijd geen last van felle zonnestralen en heeft u uw zonwering niet in gebruik. Maar wist u dat dit de beste periode is om uw zonnescherm, markiezen of rolluiken te laten reinigen? Juist als u het niet gebruikt is het een prima gelegenheid om Zwamon in te schakelen. “In de herfst, de winter en het vroege voorjaar plaatsen we minder rolluiken en zonneschermen. Daarom hebben we meer tijd over voor de reiniging en eventuele reparaties”, aldus eigenaar Jean-Pierre de Zwart.

Geschikte jaargetijden

In principe reinigen we het hele jaar zonwering, als er een aanvraag komt pakken we die met beide handen aan. Maar de herfst, de winter en het vroege voorjaar zijn de meest geschikte jaargetijden om zonneschermen of rolluiken schoon te maken. Mede omdat er minder kans is dat de volle zon erop schijn. Als er een fel en warm zonnetje staat tijdens het drogen van het doek van een zonnescherm of markies, ontstaan er juist vlekken.

“Ik hoop dat we in nog meer aanvragen krijgen voor het reinigen en onderhoud van zonwering in de winter en het vroege voorjaar. Voor klanten zelf is dit ook fijn. Hun zonwering gaat dan veel langer mee.”

Vraag een onderhoudsbeurt aan

Parasols schoonmaken

Speciaal voor de horeca stellen we onze opslagplaats ter beschikking in de herfst, de winter en het vroege voorjaar. Horecaondernemers zijn over het algemeen zuinig op hun parasols en ze willen deze in de winter behoeden voor slecht weer. Terwijl ze bij ons in de opslag staan, maken wij de parasols schoon en we repareren ze. Tegen de tijd dat het weer terrasjesweer is zien hun parasols er fris en schoon uit. Zo kunnen ze weer dienen als de mooie, gezellige en zonwerende versiering van hun horecagelegenheid.

Zonwering reinigen

Zwamon is al meer dan twintig jaar zeer bedreven in het reinigen van zonwering. We hebben hierdoor in de loop der jaren een mooie, vaste klantenkring aan ons weten te binden. “Ik ben erg blij met de reacties van onze klanten,” aldus Jean-Pierre. Hoewel hij tevreden is, heeft hij als ondernemer toch wensen voor de toekomst: “Ik hoop dat we nog meer aanvragen krijgen voor het reinigen en onderhoud van zonwering in de herfst, de winter en het vroege voorjaar. Voor klanten zelf is dit ook fijn. Hun zonwering gaat dan veel langer mee.”

Vraag een onderhoudsbeurt aan

« Terug

Scroll naar boven