// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Zonwering Gouda

Zonwering Gouda voor zonbescherming van uw pand

Bent u op zoek naar zonwering Gouda zoals buitenzonwering & rolluiken of juist binnenzonwering? Dan bent u bij Zwamon aan het juiste adres. Onze showroom ligt op iets meer dan een kwartier rijden van Gouda, zodat u binnen een mum van tijd alle mogelijkheden kunt komen bekijken.

Of u nu op zoek bent naar rolluiken, parasols, terrasoverkappingen of horsystemen, u vindt bij Zwamon altijd zonwering dat aan al uw wensen voldoet.

zonwering gouda groen
Meer informatie? Neem contact op!

Zonwering Gouda - De mogelijkheden voor buitenzonwering

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor zonwering Gouda voor buiten, dan bieden wij genoeg opties:

Markiezen

Markiezen zijn niet alleen functioneel, maar geven een pand ook meer stijl en allure. Of het nu gaat om een winkel, hotel, restaurant of woning: een markies is niet gevoelig voor wind en daardoor de ideale zonwering. Markiezen hebben een gebogen vorm en zijn op die manier geen obstakel voor ramen en deuren. Deze kunnen er namelijk altijd vrij onderdoor draaien. Daarnaast houden de gesloten zijkanten de zonnestralen van opzij tegen.

Screens

Screens - oftewel verticale zonwering - hangen vlak voor het raam. Hierdoor wordt directe en indirecte zonnestraling tot 88% geweerd. Door de “open weefsel-techniek” heeft u overdag gegarandeerd zicht naar buiten, terwijl inkijk van buiten naar binnen juist bijna onmogelijk is. Bovendien zijn de screens brandvertragend, antistatisch en rot- en schimmelvrij.

Rolluiken

Zoekt u mogelijkheden voor zonwering Gouda omdat uw slaapkamer als de zon schijnt tropische temperaturen bereikt? Dan bieden rolluiken uitkomst. De voordelen hiervan zijn eindeloos. Denk aan isolatie, zonwering, bescherming tegen inbraken en bescherming tegen extreme weersomstandigheden. Rolluiken bieden verduisterende en geluidswerende eigenschappen en zijn hierdoor vooral geschikt voor slaapkamers.

Zonwering Gouda - Diverse soorten zonneschermen

Ook als u op zoek bent naar zonneschermen, kunt u bij ons terecht voor zonwering Gouda. Wij leveren verschillende uitvoeringen van uitvalschermen en knikarmschermen.

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn de ideale zonwering als u uw terras wilt overschaduwen en warmte en hinderlijk licht wilt voorkomen. Onder een knikarmscherm kan u vrij doorlopen, waardoor het geschikt is om een knikarmscherm boven openslaande deuren te plaatsen. Daarbij is een knikarmscherm de ideale manier om uw huis naar buiten te verlengen en het creëert ook nog eens een gezellige sfeer.

zonwering gouda zand
Meer informatie? Neem contact op!

Uitvalschermen

Bent u op zoek naar zonwering Gouda en heeft u geen doorloop onder het scherm nodig? Dan zijn uitvalschermen ideaal. Ze zijn behalve functioneel ook zeer eigentijds. U heeft de mogelijkheid om de uitvalschermen met stormvaste armen te laten installeren. Zo kunt u het scherm naar beneden laten als er hevige windvlagen plaatsvinden.

Parasols

In ons aanbod van zonwering Gouda bieden wij uiteraard parasols aan, voor zowel particulieren als de horeca. U heeft de keuze uit ronde of hoekige modellen met afmetingen van 2 x 2 meter tot 6 meter rond. Voor de bevestiging heeft u de keuze uit (mobiele) bodemstandaards of veiligheidsbodemhulzen.

Wat kunnen wij met zonwering Gouda voor u betekenen?

U ziet het al in het aanbod op onze website: onze diverse soorten zonweringen verschillen in prijs, voordelen én uitstraling. Bent u er nog niet helemaal uit welke zonwering Gouda het beste aansluit op uw wensen? Vraag dan het deskundige advies van de specialisten bij Zwamon.

Wij kennen de markt precies en weten welke zonwering het beste past bij uw woning of pand. Neem snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor zonwering Gouda.

Contact

Scroll naar boven