// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Unilux Hordeuren

Unilux hordeuren: op maat gemaakt bij Zwamon!

Bent u op zoek naar een hordeur op maat, om vliegen en andere insecten buiten te houden? Kies dan voor Unilux hordeuren! Deze deuren zijn volledig op maat te maken, afgestemd op uw wensen. Uw specialist Zwamon helpt u graag bij de keuze voor geschikte hordeuren.

Unilux hordeuren: natuurlijke ventilatie zónder vliegen

Wanneer de zomerperiode aangebroken is, is niets zo lekker als de hele dag natuurlijk te ventileren. Dit doet u door bijvoorbeeld uw buitendeur of schuifpui open te zetten. Zo heeft u optimaal frisse lucht in uw woning. Helaas brengt dit ook veel vliegen en andere diertjes in uw woning met zich mee. Unilux hordeuren zijn dé uitkomst voor dit probleem! De robuuste hordeuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Soorten hordeuren

Een Unilux hordeur is in verschillende soorten verkrijgbaar. De vaste hordeur is de meest traditionele deur. Deze deur is voorzien van scharnieren en gaat open en dicht, net zoals uw gewone deur. Deze deur is ook verkrijgbaar met een schopplaat of kattenluik aan de onderzijde. Een andere mogelijkheid is de plissé hordeur. Deze deur is gemaakt van geplisseerd gaas, wat u in een cassette aan de zijkant schuift. Deze deur wordt in het kozijn van uw eigen deur gemonteerd. Wanneer u een schuifpui heeft, is de plissé deur ook als dubbele deur verkrijgbaar. Een andere optie met een schuifpui is om te kiezen voor een schuifdeur, die u voor uw eigen deur kunt schuiven via een rails.

Unilux hordeuren: materiaalkeuze

Wanneer u kiest voor Unilux hordeuren, kiest u voor hoge kwaliteit van bestendige en duurzame materialen. De hordeuren worden namelijk gemaakt van geëxtrudeerde aluminium profielen. Dit is een soort aluminium dat extra sterk en stabiel is. Het materiaal is bovendien erg gebruiksvriendelijk. De Unilux hordeur is gemakkelijk open en dicht te schuiven. Ook gaan de horren jaren mee, door de uitstekende kwaliteit.

Een hordeur voor elke deur

Wanneer uw huis geen standaard deurmaten heeft, kan het lastig zijn om geschikte hordeuren te vinden. De Unilux hordeuren worden daarom speciaal op maat gemaakt. We stemmen dit volledig af op de afmetingen van uw deuren. Of het nu gaat om een achterdeur, buitendeur, openslaande deur of een schuifpui, Zwamon heeft een passende deur om de insecten buiten te houden. Een uitstekende keuze is in dit geval de plisséfit Easy hordeur. We leggen hier graag meer over uit.

Over de plisséfit Easy hordeur

De plisséfit Easy hordeur is een populaire deur en wordt veel gebruikt. Het is zelfs de meest verkochte hordeur in Nederland! Dat komt doordat de Unilux hordeur plissé een mooie, robuuste hordeur is met een strakke vormgeving. Ook in moderne nieuwbouw woningen is dit een geschikte variant. Ook past hij naadloos in het kozijn, waardoor de hordeur niet opvalt. Verder is de deur gemaakt van zwart PPP gaas. Dit is een soort gaas die stevig is maar UV-bestendig en met een doorkijk. Onze specialisten vertellen u graag meer over deze deuren.

Zwamon: Unilux specialist!

‘Zwamon professionele zonweringen en montagewerken’ werkt nauw samen met Unilux. De horren van Unilux zijn een waar begrip in Nederland. Wanneer u vragen hebt over de hordeuren of benieuwd bent naar de mogelijkheden, helpen onze specialisten u graag op weg. Ook komen we graag op locatie kijken én regelen we de montage en onderhoud. Zo bent u verzekerd van een continue service. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Scroll naar boven