// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Unilux Dealer

Unilux dealer Zwamon

Niks is lekkerder dan op een zomerse dag uw raam te openen en een verkoelende wind door uw huis te laten waaien. Niks is echter vervelender wanneer er samen met die verkoelende wind ook vervelende insecten uw huis binnenkomen. De horsystemen van Unilux voorkomen dat. Zwamon is officieel Unilux dealer en adviseert u graag over de mogelijkheden.

unilux dealer raamkozijn
Meer informatie? Neem contact op!

Unilux is gespecialiseerd in horsystemen

Bij Zwamon kiezen we voor kwaliteit en als het om kwalitatieve horsystemen gaat, is Unilux een slimme keuze. Dit Nederlandse bedrijf produceert al sinds 1990 zijn eigen horsystemen. Het grote voordeel ten opzichte van ingekochte horren van leveranciers uit het buitenland, is dat de horren van Unilux perfect afgestemd zijn op de Nederlandse raam- en deurkozijnen.

Unilux dealer zorgt voor optimale bescherming tegen insecten

Een perfecte afstemming van horren draagt bij aan het weren van insecten uit uw huis. Veel van deze zoemende en stekende beestjes weten namelijk zelfs de kleinste kiertjes razendsnel te vinden. Als Unilux dealer zorgen we voor horsystemen met optimale afstemming op uw kozijn én de goede geleiders van het horsysteem ervoor dat insecten buiten blijven. Zo kunt u uw ramen en deuren met een gerust hart open zetten en ’s nachts heerlijk genieten van een ongestoorde nachtrust.

Unilux dealer maakt optimale ventilatie mogelijk

De horsystemen van Unilux dragen niet alleen bij aan het prettig windje in huis en het buitenhouden van insecten, ze bevorderen ook dat u uw huis goed ventileert. Met een goed horsysteem zult u sneller genegen zijn om het raam even een stukje open te zetten om wat frisse lucht binnen te laten. Die frisse lucht voorkomt muffe geurtjes, vochtproblemen en ophoping van fijnstof.

Unilux raam- en deurhorren

Zowel voor uw ramen als voor uw deuren kunt u bij ons als Unilux dealer kiezen uit verschillende horsystemen. Afhankelijk van uw wensen en het type raam waarvoor u een hor wilt, adviseren we u bij Zwamon graag over het beste horsysteem voor uw situatie. Zo zijn er bijvoorbeeld horren met een rolsysteem, horren met een schuifsysteem en inzethorren in een vast frame. Voor hordeuren heeft Unilux passende systemen voor zowel draaideuren, openslaande tuindeuren en schuifpuien. Er is keuze uit plissé hordeuren, rolheurdeuren en vaste hordeuren.

unilux dealer mevrouw
Meer informatie? Neem contact op!

Voorbeelden van horsystemen bij een Unilux dealer

Unilux softfit

De Unilux Softfit is de perfecte hor voor uw draaikiepramen. Dit horsysteem bestaat uit een vast frame waarin een flexibel gaas gespannen is. Dankzij de speciale zachte randen rondom het frame kunt u deze hor eenvoudig in de raamopening klemmen. Boorgaten en schroeven zijn overbodig. Na plaatsing van de hor kunt u uw draaikiepraam gewoon openen en sluiten zoals u gewend bent.

Unilux Plisséfit Easy

De Unilux Plisséfit Easy is een mooie hordeur met een strak design, een zeer lage ondergeleider en een lichte, soepele bediening. Het plissé gaas is UV-bestendig en ook de gepoedercoate aluminium profielen zijn dat. Daardoor blijft de kleur mooi en de kwaliteit goed. Niet voor niks is de Unilux Plisséfit Easy de meest verkochte hordeur van Nederland.

Unilux Super+

Wilt u een oprolbaar horsysteem voor in uw raamkozijn? Dan is de Unilux Super+ een uitstekende keuze. Deze raamrolhor is standaard voorzien van een speedreducer die ervoor zorgt dat de hor bij het openen in een rustig tempo naar boven oprolt. De Unilux Super+ wordt vaak gekozen voor dakramen en (grotere) ramen waar veel wind op zit. Dankzij de goede geleiders rondom, met zelfs borstels in de bedieningslijsten, hebben insecten geen schijn van kans om hier doorheen te glippen.

Unilux dealer Zwamon

Welk Unilux horsysteem is het juiste voor u? Als officiële Unilux dealer adviseert Zwamon u er graag over. Neem eens contact met ons op of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom.

Contact

Unilux Horren

Scroll naar boven