// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Terrasoverkappingen Horeca

Terrasoverkappingen horeca

Op uw horecaterras wilt u het uw gasten optimaal naar de zin maken. U wilt dat uw gasten niet alleen genieten van een heerlijk hapje en drankje, maar ook van comfort en een gezellige sfeer. Terrasoverkappingen horeca dragen daar in belangrijke mate aan bij.

terrasoverkappingen horeca avond
Meer informatie? Neem contact op!

Terrasoverkappingen horeca zorgen voor comfort

Comfort creëert u met fijne stoelen en tafels, maar ook met een prettig buitenklimaat. Het Nederlandse klimaat heeft u echter niet geheel zelf in de hand. Soms is het te frisjes, dan weer te warm, soms staat er een harde wind en op warme zomerdagen zou u smeken om een klein briesje. Terrasoverkappingen horeca zorgen ervoor dat u ondanks en dankzij het Nederlandse weer een fijn buitenklimaat op uw terras kunt creëren.

Terrasoverkappingen horeca & weersinvloeden

Terrasoverkappingen horeca bieden oplossingen voor verschillende weersinvloeden. We hebben ze even voor u op een rijtje gezet.

Zon

Wanneer het zonnetje op een frisse lentedag door de wolken breekt, wilt u deze graag volop op uw terras laten schijnen. Brengt diezelfde zon een paar maanden later 30oC met zich mee, dan wilt u uw gasten graag tegen de hitte en Uv-straling beschermen. Terrasoverkappingen horeca zorgen ervoor.

Wind

Wind kan een comfortabel verblijf op uw horecaterras in de weg zitten. Bij terrasoverkappingen horeca zijn dan ook meestal verticale schermen te integreren. Afhankelijk van uw situatie, of er altijd of slechts af en toe beschutting tegen wind nodig is, kiest u voor vaste screens of opvouwbare/oprolbare screens.

Temperatuur

Terrasoverkappingen horeca houden Uv-straling tegen en dragen bij aan een aangename temperatuur op uw terras. In de avonduren houdt uw terrasoverkapping de warmte juist vast, waardoor het langer comfortabel blijft voor uw gasten.

Neerslag

Heerlijk terrasweer kan soms letterlijk in het water vallen wanneer er neerslag bij komt kijken. Veel terrasoverkappingen horeca zijn dan ook waterdicht. Dat kan zijn middels een vast dak of een waterdicht doek.

terrasoverkappingen horeca eettent
Meer informatie? Neem contact op!

Terrasoverkappingen horeca aan uw gevel of losstaand

Terrasoverkappingen horeca zijn aan uw gevel te monteren of als losstaande overkapping te gebruiken.

Terrasoverkappingen aan de gevel

Ligt uw horecaterras direct aan de gevel van uw zaak? Dan is een vaste terrasoverkapping aan de gevel een goede oplossing. Deze terrasoverkapping wordt tegen de gevel van uw zaak gemonteerd en kent een duurzaam aluminium frame. Het dak kan bijvoorbeeld worden voorzien door een volledig geïntegreerd, eenvoudig bedienbaar en lichtdoorlatend screen. Wilt u het zonnetje toelaten, dan doet u de screen open. Staat er teveel zon, dan doet u de screen dicht. Het doek van de screen is waterdicht en in het frame zit een waterafvoer, dus zelfs op regenachtige dagen zitten uw gasten droog en comfortabel.

Losstaande terrasoverkappingen

Ligt (een deel van) uw horecaterras een eindje van de gevel van uw horecazaak verwijderd? Dan biedt een losstaande terrasoverkapping uitkomst. Onze vrijstaande terrasoverkappingen hebben waterdichte lamellen die u kunt aanpassen naar de zonstand of neerslag. Ook verticale zonwering is mogelijk. Het frame is van aluminium en kent een slanke, elegante uitstraling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van terrasoverkappingen horeca? Neem contact met ons op. We adviseren u graag.

Contact

Scroll naar boven