// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Screens Of Rolluiken

Screens of rolluiken

Knikarmschermen, markiezen, screens of rolluiken zijn allemaal soorten buitenzonwering. Iedere zonwering heeft meerdere voordelen. Rolluiken zijn het meest inbraakwerend en isolerend, terwijl de discretere screens voor lichtinval zorgen, maar wel voldoende privacy bieden. Zwamon Zonwering maakt buitenzonwering en rolluiken op maat voor u.

screensenrolluiken
Meer informatie? Neem contact op!

Waar buitenzonweringen als knikarmschermen en markiezen gevoelig zijn bij windstoten en storm, lopen screens en rolluiken straks langs het raam. Bij knikarmschermen en markiezen heeft de wind kans om onder het scherm te komen. Dit kan tot beschadigingen leiden. De keuze tussen screens of rolluiken is afhankelijk van uw wensen op het vlak van lichtinval, privacy, veiligheid en verduistering.

Screens of rolluiken

De keuze voor buitenzonwering is groot. Dat is wellicht moeilijk kiezen, maar er is altijd een type zonwering dat het beste bij uw wensen past. U heeft bij Zwamon Zonwering onder meer de keuze uit knikarmschermen, jaloezieën, markiezen, screens of rolluiken.

Rolluiken staan vooral bekend om hun inbraakwerende eigenschap. Maar rolluiken zijn multifunctioneel. Ze werken behalve inbraakwerend ook isolerend, verduisterend en zonwerend. In de winter houden de rolluiken de kou buiten, terwijl ze in de zomer zorgen dat de temperatuur binnen niet te ver oploopt. De verduisterende werking van rolluiken maakt het ideale zonwering voor kinder- en slaapkamers. Na een nachtdienst kunt u rustig gaan slapen in een donkere kamer, vrij van zonlicht.

Screens zijn daartegen een discrete vorm van zonwering. Ze filteren zonlicht, maar u behoudt uw uitzicht. Dat komt door de transparantie van de screens. De transparantiegraad kunt u zelf bij aanschaf bepalen. Met minder transparante screens is het niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken en geniet u dus van privacy. Op het gebied van privacybescherming maakt het niet uit of u voor screens of rolluiken kiest.

screens of rolluik
Meer informatie? Neem contact op!

Buitenzonwering

De meeste soorten zonwering hebben tegenwoordig meer eigenschappen dan alleen het weren van de zon. Isolatie, verduistering en de regulering van lichtinval zijn enkele voorbeelden van eigenschappen van de buitenzonwering in ons assortiment. U kiest de buitenzonwering die het beste past bij de vereiste eigenschappen, het pand en uw wensen; dat kunnen screens of rolluiken zijn.

Screens of rolluiken op maat

Zwamon Zonwering maakt de screens of rolluiken voor u op maat. Elk onderdeel van de zonweringen wordt apart geproduceerd en gekeurd op kwaliteit. De screens en rolluiken worden vakkundig door onze installateurs geplaatst. De rolluiken en het frame van de screens zijn leverbaar in diverse kleuren. Voor het doek van de screens kunt u kiezen uit verschillende soorten stof en dessins.

Wilt u meer informatie over Screens of rolluiken? Neem vrijblijvend contact op met Zwamon Zonwering of kom langs in de showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ruim 25 jaar leveren en plaatsen wij onder meer zonweringen, terrasoverkappingen en garagedeuren. Dankzij onze ervaring met en grote kennis van bouwconstructies kunnen wij ons onderscheiden van andere specialisten in zonwering. Wij garanderen een vakkundige en solide bevestiging van het materiaal dat in eigen beheer of fabrieksmatig wordt vervaardigd. Zwamon Zonwering verzorgt het onderhoud van zonweringen en voert indien nodig reparatiewerkzaamheden uit.

Contact

Scroll naar boven