// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Luxe Terrasoverkapping

Luxe terrasoverkapping biedt meerwaarde aan uw woning en terras

Terrasoverkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. Allemaal beschermen ze in meer of mindere mate tegen licht, warmte, wind en neerslag. Toch kunnen ze heel andere eigenschappen hebben en een heel andere uitstraling. Zoekt u een echt luxe terrasoverkapping? Eentje die niet alleen goede bescherming biedt tegen weersinvloeden, maar vooral ook een meerwaarde biedt voor uw woning, terras en tuin? Zwamon heeft hem.

luxe terrasoverkapping villa
Meer informatie? Neem contact op!

Luxe terrasoverkapping aan uw gevel en losstaand

Luxe terrasoverkappingen zijn in vaste vorm verkrijgbaar, gemonteerd aan uw gevel, en in losse vorm, bijvoorbeeld vrijstaand boven een terras dat dieper in uw tuin gelegen is.

Vaste luxe terrasoverkapping

De vaste luxe terrasoverkapping zit meestal met één lange zijde aan uw huis verbonden en steunt aan de andere lange zijde op eigen pilaren. Deze overkapping kent een aantal voordelen. Het eerste voordeel is dat u direct vanuit uw huis onder de overkapping stapt. Daarnaast zorgt de vaste terrasoverkapping bovendien niet alleen voor beschutting op uw terras, maar profiteert u ook in huis van de bescherming tegen bijvoorbeeld zonlicht.

Vaste zwevende luxe terrasoverkapping aan uw gevel

Er is ook een zwevende variant van de vaste luxe terrasoverkapping. Deze zit aan één zijde vast aan uw gevel en zweeft van daaruit boven uw terras. De zwevende luxe terrasoverkapping is een echte eyecatcher en geeft uw woning en terras een nog modernere en meer exclusieve uitstraling.

Vrijstaande luxe terrasoverkapping

Ligt uw terras niet aan uw gevel, maar wat verderop in uw tuin, dan denkt u wellicht al snel aan een parasol als zonwering. Maar dat is zeker niet de enige optie. Een vrijstaande luxe terrasoverkapping biedt meer beschutting, meer mogelijkheden en meer cachet.

Luxe terrasoverkapping met lamellen

Een luxe terrasoverkapping, zowel vast als vrijstaand, biedt het hele jaar door bescherming tegen teveel zonlicht, warmte en neerslag. Maar soms is een beetje zonlicht en warmte juist zeer welkom. Wanneer u hier optimaal van wilt kunnen genieten, is de luxe terrasoverkapping met lamellen zeker iets voor u. Het dak van de terrasoverkapping wordt gevormd door beweegbare lamellen. U draait ze wat verder open voor meer zonlicht en warmte of juist helemaal dicht voor optimale bescherming tegen zon, warmte en neerslag. Dankzij de strakke lijnen van de lamellen kent deze overkapping bovendien een zeer exclusieve uitstraling.

luxe terrasoverkapping project
Meer informatie? Neem contact op!

Luxe terrasoverkapping accessoires

Wilt u onder uw luxe terrasoverkapping met nog meer gemak en comfort van het buitenleven kunnen genieten? Combineer uw overkapping dan met de volgende accessoires:

Verlichting

In of onder uw luxe terrasoverkapping kan (led)verlichting worden aangebracht. Zo is verlichting, zonder in de weer te moeten gaan met kaarsen en kandelaars, heel eenvoudig geregeld.

Verwarming

Combineer uw luxe terrasoverkapping met heaters en u kunt ook op frisse dagen en late zomeravonden heerlijk buiten vertoeven.

Verticale beschutting

Een luxe terrasoverkapping kan niet alleen zon en neerslag tegenhouden, hij kan ook beschermen tegen de wind. Door verticale wanden of screens toe te passen, zit u heerlijk beschut.

Zonnescherm of vaste overkapping - de gulden middenweg

Twijfelt u of u een vaste terrasoverkapping of een zonnescherm wilt, bijvoorbeeld omdat u graag de ene dag volop van het zonnetje wilt genieten en de andere dag het liefst wat bescherming tegen zon of regen wilt, dan is de Pergolino pergola wellicht de ideale oplossing voor u. Deze luxe terrasoverkapping combineert het beste van beide werelden: een stevige constructie en een waterdicht en windvast zonnescherm.

Benieuwd naar alle mogelijkheden in luxe terrasoverkappingen en accessoires? Neem contact met ons op. We adviseren u graag.

Contact

Scroll naar boven