// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Hordeuren Schuif

Hordeuren schuif tegen vervelende insecten en insectenbeten

Overdag leveren insecten niet al te vaak problemen op. Ziet u ze op klaarlichte dag? Dan is er de vliegenmepper of wespenvanger om u van de beestjes te bevrijden. Hordeuren schuif zijn wel uitermate handig voor de nacht. Wie de schuifhordeuren overdag consequent sluit heeft daar ’s nachts profijt van. Geen indringend gezoem in de oren. Geen jeukende muggenprikken de volgende dag. Geen vieze vlekken van geplette insecten op uw mooie muren. Zwamon is expert in hor schuifdeuren en biedt volop keuze.

Kenmerken van een hor schuifdeur

Een aantal van de voordelen zijn al besproken, maar veel belangrijker bij een hordeur schuif zijn de specificaties van de diverse typen horsystemen. Er zijn namelijk systemen die je op of juist in de ramen of deuren kunt laten aanbrengen. Er is zelfs maatwerk mogelijk voor schuifdeuren en draai-kiepramen.
Er zijn vaste hordeuren, maar ook rolhordeuren. U ziet ze als strak geplaatste hor, rolhor of vouwhor. Dit laatste type noemen we plisséhor en dit type is erg populair vanwege de moderne uitstraling, flexibiliteit en effectieve werking.

Hordeuren schuif en de voordelen buiten

Binnen geen vervelende beestjes aantreffen is de moeite van een hor plaatsen al waard. Maar wat dacht u van buiten voor hordeuren schuif kiezen? Stelt u zich eens voor dat u ’s avonds een feestje bij de vijver heeft of met uw gezin in de zomer lekker buiten wilt lunchen. Die lastige beestjes die telkens rond het eten, drinken of uw zorgvuldig gekozen bloemen als tafeldecoratie blijven zwermen verpesten de sfeer. Het levert zelfs direct gevaar op, want een wesp die in een ondoorzichtige beker zit kan doorgeslikt worden.
Bij schemering wordt de situatie nog erger, want de verlichting bij de vijver en het water zelf trekken nog meer insecten aan. En u wilt de muggen liever niet weren met DEET, want de geur heeft een negatief effect op uw smaak en beïnvloedt de ambiance. Met een pergola of overkapping met correct gemonteerde schuifhordeuren heeft u geen last meer van insecten. Al moet u uw gasten natuurlijk wel vragen om de deuren telkens goed dicht te doen.

Hordeuren schuif plaatsen - waarom de professional hiervoor inhuren?

Als professionele hordeuren schuif installateur komen wij regelmatig bij mensen over de vloer waar we eerst de oude horren mogen verwijderen. Wij begrijpen als geen ander hoe secuur de montage moet gebeuren en snappen dan ook hoe lastig het plaatsen van een hor voor particulieren is. Wij leveren enkel maatwerk en onze jarenlange ervaring op het gebied van hordeuren installeren levert voor u het beste resultaat op.
Resultaat? Geen horren die in het raamwerk loslaten. Geen horren van inferieure kwaliteit die in het eerste jaar al scheuren. Dat is waarom u Zwamon om advies en implementatie vraagt. En wilt u nog meer service? Dan kunnen wij ook het onderhoud voor u regelen. Dit onderhoud is vooral belangrijk bij elektrisch aangedreven horsystemen. Periodiek onderhouden betekent in dit geval langer kunnen genieten van uw hordeur schuif.

Vragen over horschuifdeuren?

Het team van Zwamon kan alle voordelen en nadelen van de verschillende typen horsystemen uitleggen. Een bezoek aan uw locatie maakt duidelijk welke hordeuren schuif systeem voor u het handigst is. Daarna laten wij u zien welke kleuren en opties er mogelijk zijn. Vindt u het lastig om u een voorstelling te maken van de diverse typen horren? Dan is onze showroom op afspraak te bezoeken. Wat u hier ziet zal u overtuigen van de beste schuifhordeuren voor uw woonhuis of bedrijfspand.
Neem voor meer informatie contact met Zwamon op door te bellen met 0180 – 399323. Of stuur een e-mail met uw vragen aan info@zwamon.nl. Op naar een prettige, insectenvrije omgeving.

Contact

Scroll naar boven