// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Hordeur Kunststof Kozijn

Hordeur kunststof kozijn: dé oplossing tegen insecten

Bij een hordeur kunststof kozijn heeft u de keuze uit meerdere horsystemen: een vaste hordeur, een rolhordeur en een vouwhordeur, ook wel plissé hordeur genoemd. De vaste hordeur kan – net als bij uw deur – voorzien worden van een kattenluik. De vaste hordeur kan ook nog uitgerust worden met een schopplaat (of stuccoplaat) die ervoor zorgt dat u de onderkant van de hor bij het raken niet beschadigt.

Welke hordeur het meest geschikt is voor kunststof kozijnen hangt o.a. af van de leeftijd van uw kozijnen. Vaste hordeuren zijn vaak steviger, omdat er voor bevestiging in het kozijn geboord wordt. Dat zouden we bij Zwamon niet snel adviseren als er nog garantie op uw kozijnen zit. Een bevestigingsmechanisme met plakstrips voorkomt dat de garantie vervalt. Door te plakken in plaats van te boren zitten er geen gaten in het kozijn en kunnen er dus ook geen lekken ontstaan.

Vraag Zwamon om advies bij twijfel over welk horsysteem voor uw woning of bedrijfspand het beste is. Wij leggen u haarfijn de verschillen en voordelen per systeem uit!

Hordeur kunststof kozijn laten plaatsen: let op!

Een hordeur in een kunststof kozijn levert alleen de gewenste voordelen op als de hor professioneel geplaatst wordt. Wie zelf al eens plakstrips of geleiders heeft proberen aan te brengen, weet hoe lastig het is. Het kleinste gaatje of een hor die niet naadloos aansluit op het kozijn, zorgt toch weer voor beestjes binnen. Welke soort hordeur kiezen en hoe deze bevestigen? Advies en montage laat u liever over aan de vakmannen van Zwamon.

hordeur kunststof kozijn

Hordeur kunststof kozijn op maat - waarom?

Een hordeur kunststof kozijn is de ideale oplossing voor:

Behouden insectenvrije binnenruimte

Altijd die vervelende insecten in huis als het mooi weer is. Ze onderbreken niet alleen die o zo belangrijke nachtrust, maar vormen ook op andere momenten een kwelling. Ze kruipen in de voorraadkast, in schoenen, in een blikje drinken… Insecten zijn dus niet alleen vervelend, maar soms ook ronduit gevaarlijk!

Om toch luchtdoorstroming voor elkaar te krijgen en tegelijkertijd de beestjes buiten te houden, laat u op maat gemaakte horren installeren. Zwamon komt de hordeur opmeten, vertelt u over de keuzes die u heeft en komt na de levering van de bestelling terug om ze perfect te monteren. Pas dan weet u zeker dat u comfortabel en veilig in huis bent. Resultaat: Geen insecten, wel frisse lucht!

Creëren van privacy

Een tweede voordeel van een hordeur kunststof kozijn is het creëren van privacy. Een hor voorkomt deels de inkijk van buiten naar binnen, doordat de ogen zich meestal focussen op de hor zelf vanwege het gebrek aan licht achter de hor. Andersom – van binnen naar buiten – levert een donkere hor geen beperkingen op, omdat het overdag buiten lichter is.

Standaard zijn horren donkergrijs of zwart. De profielen waarin een hor gemonteerd wordt, kunt u bij Zwamon echter in alle kleuren van de regenboog bestellen. En dat is mooi, want kunststof kozijnen zijn al lang niet meer alleen in het wit verkrijgbaar. Zo geniet u meer van de hordeur, omdat het profiel past bij de kleur van uw kunststof kozijnen.

Zwamon: uw specialist in hordeuren voor kunststof kozijnen

Vele tevreden klanten gingen u voor. Zij bevelen Zwamon aan vanwege het ruime assortiment horsystemen. Wij gebruiken namelijk alleen hordeuren van topmerken die een goede reputatie hebben en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wat ons daarnaast nog onderscheidt van anderen? Onze vakkennis levert niet alleen een professionele montage op, maar ook langdurig plezier. Investeren in een maatwerk hordeur kunststof kozijn – al helemaal met onze scherpe prijzen – is daarom de moeite waard.

hordeur kunststof kozijn vrouw

Hordeur kunststof kozijn kiezen moeilijk? Kom langs in onze showroom!

Welk horsysteem werkt voor mijn kozijnen het beste? Staat de normale of XL plissé hordeur mooier? Hoe snel kan er gemeten en gemonteerd worden? Op al deze vragen hebben de adviseurs van Zwamon antwoord. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste hordeur. Voor het zien van de hordeuren en het ervaren van hun werking, bent u van harte welkom in onze showroom aan de Hoogeveenenweg 79 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Kom langs op zaterdag, of maak een afspraak om de showroom te bezoeken.

Wij maken graag een offerte op maat voor u, zodat u weet wat u voor welke prijs krijgt. Met een hordeur kunststof kozijn geniet u op warmere dagen weer van frissere lucht in huis, zonder nare insecten! Neem nu contact op en vraag een vrijblijvende offerte voor uw horsysteem aan.

Contact

Scroll naar boven