// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Hella Raffstore

Hella Raffstore: de mooiste buitenjaloezieën

De zonwering van Zwamon zorgt ervoor dat de temperatuur binnenshuis of op uw terras aangenaam blijft met warme dagen, dat uw interieur beschermd wordt tegen verkleuring, hinderlijk zonlicht wordt tegengehouden en dat er zowel binnen als buiten een gezellige sfeer ontstaat. Onze Hella Raffstore - oftewel jaloezieën - en Hella zonwering bieden hierbij uitkomst. Wij bieden zonwering van diverse merken aan, waaronder Hella. Hier leest u alles over de voordelen en mogelijkheden van Hella Raffstore en andere Hella zonwering.

hella raffstore jaloezieen
Meer informatie? Neem contact op!

Hella Raffstore - Diverse buitenjaloezieën

Bent u op zoek naar Hella zonwering, dan kunt u bij Zwamon terecht voor diverse buiten jaloezieën van deze fabrikant. Het brede programma van deze jaloezieën - oftewel Hella Raffstore - bestaat uit vier systemen, die zowel voor nieuwbouw als renovatie inzetbaar zijn. Hieronder vallen:

  • Klassieke buiten jaloezieën. Dankzij de maatwerkoplossingen zijn deze geschikt voor bijna alle situaties en bieden veel mogelijkheden.
  • Façade buiten jaloezieën. Dit systeem is zelfdragend en kan aan elkaar worden gekoppeld. Daarom ideaal voor vliesgevels.
  • Voorbouw buiten jaloezieën. Dit zelfdragende systeem is voorgemonteerd in de omkasting. De montage is vergelijkbaar met screens en rolluiken.
  • Inbouw buiten jaloezieën. Een ontzettend populaire oplossing voor nieuwbouwprojecten, want inbouw buiten jaloezieën zijn de mooiste manier om een buitenjaloezie te integreren in de gevel. Daarnaast heeft het de beste isolatiewaarden.

Hella zonwering: een van de grootste Europese fabrikanten van buitenzonwering

“Buiten jaloezieën zijn niet alleen decoratief, maar ook een belangrijk instrument voor lichtregulering en klimaatbeheersing”, aldus Hella zonwering. Hella is een familiebedrijf en heeft zich in de afgelopen zestig jaar ontwikkeld tot een van de grootste Europese fabrikanten van buitenzonwering, met als specialisme buiten jaloezieën: de zogenaamde Hella Raffstore.

De fabrikant levert vanuit zes eigen productielocaties direct aan de vakhandel, zowel projectmatig als voor particulieren. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij bij Zwamon Hella Raffstore aan u kunnen aanbieden. Bij Hella worden ze constant uitgedaagd om te blijven ontwikkelen en innoveren. Het assortiment buiten jaloezieën is tegenwoordig uitgegroeid tot het meest uitgebreide programma van Nederland.

hella raffstore huis
Meer informatie? Neem contact op!

Eigenschappen Hella zonwering

Afhankelijk van de situatie en uw wensen, leveren wij de Hella zonwering - oftewel de buiten jaloezieën Hella Raffstore - met C-, S- en Z-lamellen. De afmetingen variëren hierbij van 60 tot 96 mm. Daarbij heeft u de keuze uit een groot aantal standaard kleuren. Indien nodig laten wij deze voor u in de gewenste kleur poedercoaten.

Daarnaast zijn de overige onderdelen van Hella Raffstore zeer up-to-date. Het ladderkoord van het gepatenteerde ECN-systeem is bijvoorbeeld ook in een donkere kleur beschikbaar. ECN staat voor Edelstaal-ClipNokken-systeem. De polyesterbanden zijn dubbel versterkt en zijn met hun uv-bestendige kunststof clipnokken op iedere lamel bevestigd. Op die manier rollen de banden met mooie lus-bewegingen op en stapelen de lamellen strak op elkaar. Met Hella Raffstore bent u dus verzekerd van een nette afwerking voor uw raam.

Hella Raffstore aanschaffen bij Zwamon

Bent u op zoek naar buiten jaloezieën en dan vooral naar Hella zonwering? Dan bent u bij Zwamon aan het juiste adres. Wij leveren diverse soorten binnen zonwering en buitenzonwering, zodat u altijd de Hella Raffstore vindt die aan al uw wensen voldoet.

Stap eens binnen bij onze showroom in Nieuwerkerk a/d IJssel, bel ons op 0180 - 39 93 23 of stuur een mail naar info@zwamon.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie en deskundig advies. Ook kunt u het contactformulier invullen.

Contact

Scroll naar boven