// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

Home ›› Harol Rolluiken

Harol rolluiken

Op de rolluikenmarkt zijn veel merken en aanbieders te vinden. Dus hoe maakt u hier nou de juiste keuze in? Die vraag lijkt moeilijk te beantwoorden, maar eigenlijk is het heel simpel. Wanneer u goed advies, vakmanschap en kwaliteit belangrijk vindt, kiest u voor Harol rolluiken en laat u ze leveren en monteren door Zwamon.

Het merk Harol

Bij Zwamon hechten we veel waarde aan kwaliteit in alles wat we leveren en doen. Het is om die reden dat we graag kiezen voor Harol. Dit is een gespecialiseerd kwaliteitsmerk in rolluiken, overige zonweringsproducten en garagepoorten. Ze gebruiken hoogwaardige materialen voor een lange levensduur en veilig gebruik van hun producten. Daarnaast kennen ze een zorgvuldig ontwerp- en productieproces waarbij ieder product steeds nauwkeurig nagekeken en getest wordt. Harol rolluiken en screens kennen dan ook een lange garantietermijn van vijf jaar.

harol rolluiken
Meer informatie? Neem contact op!

Harol rolluiken kennen veel voordelen

Comfortabel

Harol rolluiken zorgen voor extra comfort in uw woning. Ze sluiten perfect af en isoleren bijzonder goed waardoor de temperatuur en lichtinval in huis perfect te reguleren is.

Past bij ieder type woning

Doordat er veel verschillende typen rolluiken beschikbaar zijn in tal van RAL-kleuren, passen Harol rolluiken bij ieder type woning. Of u nu een moderne villa of een knusse rijwoning heeft, in het assortiment van Harol vindt u de juiste rolluiken voor uw woning.

Zeer lange levensduur

Dankzij de hoge kwaliteit materialen, het zorgvuldige productieproces en slimme toepassingen zoals verstevigde lamellen en een geavanceerd bedieningssysteem, gaan Harol rolluiken bijzonder lang mee.

Blijvend mooie uitstraling

Tijdens de lange levensduur van uw rolluiken wilt u natuurlijk ook graag dat ze er mooi uit blijven zien. Daar kunt u bij Harol rolluiken van op aan. De lamellen van deze rolluiken worden namelijk door middel van beschermingsvilt beschermd tegen krassen.

Stil

Bij Harol rolluiken kunt u kiezen voor het gebruikersvriendelijke bedieningsmechanisme SilensioTM. De naam zegt het al: dit systeem zorgt voor een geruisloos open- en dichtgaan van uw rolluiken. Niet alleen is het fijn dat u hiermee lawaai bespaard blijft, ook de levensduur van uw rolluiken wordt ermee verlengd.

Veilig

Rolluiken spelen tot slot een belangrijke rol bij inbraakveiligheid. Harol rolluiken bieden daarin diverse extra opties zoals een ophefbeveiliging, veiligheidsgeleiders en een veiligheidsonderlat. Daarmee wordt het voor inbrekers haast onmogelijk om bij u thuis in te breken.

Harol rolluiken in verschillende typen

Harol rolluiken zijn er in verschillende typen. We zetten ze even voor u op een rijtje.

1. Harol voorzetrolluiken

Harol voorzetrolluiken zijn de ideale oplossing wanneer u rolluiken voor de ramen en deuren van uw bestaande woning wilt. Ze worden om uw kozijn op de gevel gemonteerd. Kap- en breekwerk is niet nodig.

2. Harol opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken zijn rolluiken die een geheel vormen met de ramen waar ze voor hangen. Ze worden in de buitengevel van uw woning verwerkt.

3. Harol voorbouw- en inbouwrolluiken

Harol rolluiken kunnen tijdens nieuwbouw of verbouwing ook volledig in uw spouwmuur worden weggewerkt. Dat is het geval met voorbouw- en inbouwrolluiken. Hiervan ziet u dus zowel binnen als buiten niets.

harol rolluiken
Meer informatie? Neem contact op!

Harol screens

Gaat het u vooral om het tegenhouden van direct zonlicht in uw woning, maar wilt u nog wel het zicht naar buiten behouden? Dan kunt u ook kiezen voor Harol screens. Ook deze zijn er in allerlei verschillende typen. Kijk voor meer informatie op de site van Harol.

Harol rolluiken of screens laten monteren

Een goede montage van uw Harol rolluiken of screens draagt in belangrijke mate bij aan de levensduur van het product. Ook deze klus kunt u aan Zwamon overlaten. Zwamon is een officiële Harol specialist, zelfs de enige in heel Zuid-Holland. Dit wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor zowel goed advies en vakkundige plaatsing van uw Harol rolluiken en Harol screens, als voor professionele service achteraf.

Neem voor vragen en advies contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

Contact

Scroll naar boven