Buitengordijnen overkapping laten plaatsen of vervangen

Schaduw of privacy creëren met een buitengordijnen overkapping? Dan biedt het ruime assortiment van Zwamon diverse mogelijkheden. U kunt zowel voor horizontale buitengordijnen bij uw overkapping kiezen als voor verticale. Bij de horizontale versie beschermt u voornamelijk tegen de zon die van boven op het terras schijnt. De verticale gordijnen zorgen voor minder wind en inkijk. Met de gordijnen overkapping wordt als het ware een cocon in de buitenlucht gevormd. Ideaal voor bedrijven en particulieren!

Buitengordijnen overkapping – kiest u voor vast of flexibel?

De buitengordijnen overkapping kan permanent gemonteerd zijn en er zijn zelfs vaste constructies met flexibele gordijnen, zoals een uitrolbaar of uitschuifbaar doek aan de bovenzijde. (Zie de Pergolino pergola.) Het doek van dit type overkapping blijft 365 dagen per jaar onderdeel van het gemonteerde overkappingsysteem. En u laat het uitrollen of uitschuiven wanneer u dit wenst. Een doek in een metalen behuizing blijft beter beschermd tegen weersinvloeden dan een doek dat hieraan blootgesteld wordt.

Buitengordijnen overkapping – nog meer flexibiliteit

U kunt bij Zwamon echter ook kiezen voor 100% flexibele gordijnen. Deze zijn makkelijk aan het begin van het seizoen aan te brengen en aan het einde weer te verwijderen. En afhankelijk van de bevestigingsoptie die u selecteert, zijn deze doeken zelfs zo flexibel dat ze bij onverwacht slecht weer binnen enkele seconden afgenomen kunnen worden. U kunt op deze manier zo lang mogelijk van uw buitengordijnen overkapping genieten en hoeft niet na elke storm opnieuw in flexibele buitengordijnen te investeren.

Ook flexibel - en met zo min mogelijk aanwezige structurele elementen - zijn de sun sails. Afhankelijk van de vorm van de sun sail, heeft u minimaal drie bevestigingspunten nodig (muur, paal, schutting). Voor een creatieve invulling en het scheppen van nog meer schaduw op uw terrein, kan zelfs gekozen worden voor het plaatsen van meerdere sun sails. Een communie vrolijkt u op met meerdere kleuren doeken en voor een zakelijkere look kiest u bij een buitengordijnen overkapping voor sun sails in de bedrijfskleur.

Vervangen buitengordijn overkapping

Gelukkig zijn we bij Zwamon expert in het vervangen van zonneschermdoeken en buitengordijnen overkapping. Dus heeft u een bestaande zonweringsconstructie waarbij het doek beschimmeld of gescheurd is? Of zijn de kleuren inmiddels lelijk vervaagd? Laat het ons weten en wij tonen u graag alle opties die uw overkapping weer in topconditie brengen. Professioneel gemonteerde zonwering geeft niet alleen een positieve uitstraling aan terrassen bij horecagelegenheden, maar zorgt ook privé voor sfeer en plezier.

Ook buitengordijn overkapping bestellen?

Zamon is dealer in onder andere de merken Stobag, Hella en Markilux. Deze merken zijn al vele jaren experts in zonwering en komen telkens weer met innovaties binnen de sector. Kijk voor alle merken op onze website of kom voor inspiratie m.b.t. uw buitengordijnen overkapping naar onze showroom. Wij zijn op zaterdag van 10:30 tot 16 uur geopend. Buiten de standaard openingstijden is de showroom op donderdag en vrijdag op afspraak te bezoeken.

En wilt u wel een overkapping in uw tuin of bij uw zaak, maar dan toch liever zonder gordijnen of doeken? Kijk dan eens bij onze terrasoverkappingen met terrasbeglazing of lamellen.

Contact

Scroll naar boven