// Wij zijn aan het verbouwen, maar u kunt de showroom gewoon bezoeken

« Terug

De perfecte pergola vind je bij Zwamon

Headerfoto-Blog-Pergola.png29 jun

Pergola’s zijn populair! Niet alleen nu, maar vroeger in het oude Egypte, Griekenland en Rome werd een pergola al gebruikt om een schaduwplek te creëren. Anno 2022 zijn de pergola’s strak en modern en de mogelijkheden zijn eindeloos. We nemen je mee in het verhaal van de pergola.

Wat zei je? Pergola?

Ja, een pergola! Een pergola is een constructie van vier staanders, met daar bovenop horizontale balken. Het is dé ideale oplossing voor wie een terrasoverkapping zoekt tussen een zonnescherm en een vaste overkapping. De geleiders houden het doek altijd windvast, samen met het waterdichte materiaal zorgt dit ervoor dat u ook wanneer het regent nog op uw terras kunt zitten.

Over de constructie is goed nagedacht:

  • Het doek kan automatisch worden ingevuld en wordt veilig weggewerkt.
  • Door de geïntegreerde regengoot wordt het regenwater netjes weggevoerd.

Pretty in prints

Sober, strak of net een tikkeltje meer beleving? Kies uit een van de vele doeken.

Een pergola welke past bij jouw woning maakt alles tot een geheel. Zeker omdat het een verlengstuk is aan de woning, is het belangrijk dat het doek matcht. Geen zorgen, het aanbod aan kleuren en prints is zo groot dat er gegarandeerd een favoriet voor je bijzit. Wij hebben diverse kleurstalen in de showroom. Kom langs, wij adviseren je graag!

Pimp je pergola

Nu je weet wat een pergola is, vertellen we je graag wat meer over de extra opties.

Harol_20210709_Hasselt1_300-5336

Maak een afspraak

LED-verlichting
Een mooie en sfeervolle toevoeging aan de pergola is LED-verlichting. De verlichting kan bevestigd worden in de staanders, de zijgeleiders of in de ondersteuningsbalk.

Warmtestralers
Op dezelfde plekken als de LED-verlichting kunnen ook warmtestralers worden bevestigd. Haal het maximale uit de pergola door er ook tijdens de koudere dagen van te genieten!
De warmtestralers zijn ook passend bij de pergola verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast kun je de heater ook draadloos bedienen.

Headerfoto-Blog-Pergola2

Verticale schermen
Wil je de pergola volledig kunnen afsluiten? Dan zijn de ZIP screens de perfecte oplossing. Ook deze kun je bedienen met een afstandsbediening en is naar wens af te sluiten. Je bepaalt zelf hoeveel zonlicht. je toelaat!

   TIP:    Bevestig wat groen aan de staanders en balken van de pergola. Zo maak je een gezellig plekje onder de pergola.

« Terug

Scroll naar boven